Ez most tudatos álom volt?
Figyelt kérdés
Na szóval, azt álmodtam hogy valami ruhaboltban vagyok, aztán egy ott lévő ember hirtelen megszólal hogy ez most tudatos álmodás?
Ezután én magam is rájöttem hogy ezt álmodom, így ki akartam szaladni a boltból, mert úgy tudom az ilyen álmokban bármit megtehetünk. Igen ám, de amint közelebb értem az ajtóhoz, elkezdett minden sötétedni és éreztem hogy zsibbad a testem. Ezután minden elsötétült és felkeltem.
2018. nov. 12. 13:57
1/3 anonim válasza:
Igen, ez tudatos álmodás volt. Hogy miért keltél fel azt nem tudom. Velem is volt már ilyen, én fájdalmat éreztem, erős fejfájást majd felébredtem. De volt, hogy nem ébredtem fel, és repültem is. :D
2/3 Miss Endzsi válasza:
Igen az, nekem se sikerül még olyan szinten benne maradnom az álomban. Az elején mindig elestem, zuhantam vissza a testembe, amikor rájöttem, hogy ez csak álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!