Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vajon miért van ez? (többi lent)

Vajon miért van ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Volt egy időszak amikor azzal csúfoltak hogy leszbikus vagyok mert ez hosszú történet és az mindegy lényeg hogy semmilyen kapcsolatom nem volt lánnyal,és valószínűleg ennek hatására olyanokat álmodok hogy apám arról akar velem beszélni hogx tudja hogy leszbikus vagyok,vagy hogy anyám kidob otthonról és ezek mind élethű álmok,szóval álmomba ilyenkor sírok meg ordibálok és ezt anyumék szokták mondani hogy hallják a melletem lévő szobából amiket álmomba művelek
2018. nov. 9. 21:17
 1/5 anonim válasza:

Lehet tényleg leszbikus vagy? 😮

Vagy nem akarod magad elfogadni, ezért vannak ezek az álmok.

2018. nov. 9. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet, nem vagy leszbikus, de a fogalmazás-ellenes tablettákat sürgősen hagyd el!

Akkor még érthető is lesz kérdésed.

.

"leszbikus vagyok mert ez hosszú történet"

Mi köze a nemi identitásnak a történet hosszához?

2018. nov. 10. 05:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Ahjj komolyan mintha mindenki olyan kurwa jol tudna fogalmazni....csúfoltak mert leszbikus vagyok de azt hogy honnan jött nekik ez az egy hosszú történet ami nem ide tartozik és nem hiszem hogy leszbikus vagyok akkor már inkább biszexuális de ma is ilyesmit álmodtam és megint sírva keltem fel és álmomban tagadni akartam azt hogy leszbikus vagyok holott nem is vagyok az mert mondom az lehetetlen...szerintetek érdemes lenne elmennem valami pszichologushoz vagy valakihez?
2018. nov. 10. 06:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Általában egy komoly lelki trauma, szorongás, félelem, gyász vagy harag váltja ki a visszatérő rémálmokat. A rémálmok a sorozatos kedvezőtlen helyzetekre és megpróbáltatásokra adott válaszreakcióként működnek. Visszatérő rémálmok sokkal nagyobb arányban fordulnak elő azok körében, akiket fizikailag vagy lelkileg bántalmaztak, vagy elhanyagoltak. A rémálmok megzavarják az álmodás azon alapvető funkcióját, hogy segít megküzdeni a negatív élményekkel; az intenzív félelem és más érzések ugyanis felébresztenek, mielőtt az álombeli “rémtörténet” befejeződne. Ez pedig hasonló ahhoz, amit a poszttraumás stressz szindrómában szenvedők tapasztalnak: amikor egy traumatikus emlék túlságosan erős érzelmeket vált ki valakiből, ismételten megjelenik az álmaiban, ezért sokáig képtelen vagy csak nagyon nehezen tud megküzdeni ezekkel a múltbeli élményekkel. Van azonban jó oldala is annak, hogy valakit sűrűn gyötörnek rémálmok.Egy hipotézis szerint a rémálmoknak evolúciós funkciója van: azáltal, hogy arra késztetik az agyat, hogy alvás közben újra lejátssza az átélt negatív eseményeket, felkészítik az embert arra, hogy legközelebb hatékonyan meg tudjon küzdeni a hasonló élményekkel. Ez az úgynevezett threat simulation theory (kb. fenyegető szimulációs teória).
2018. nov. 10. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Wow köszönöm
2018. nov. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!