Mit jelent ha az álmomban nevetek?
Semmit, azt hogy boldog voltál :D
Én egyszer arra ébredtem fel hogy szakadok a nevetéstől, komolyan mondom a legjobb élmény :D
Rejtett biológiai szükségleteid egyike kielégítést nyerhetett (akár lelki, akár szellemi, akár testi értelemben...)
Ez egyáltalán nem volt nehéz "feladvány"! (Gondolom, hogy más is le tudta volna írni helyettem...)
Ui: PRIVIT NEM KÉREK!
Szerintem 1. boldog voltál
2. tök jó , hogy tudod értékelni , hogy vannak barátaid; szal szerintem valszeg értékeled, és jó, hogy ott volt melletted; plusz végülis mosolyt csalt az arcodra:)
3. Azé lehet ne hagyd, hogy befolyásoljanak, tehát pl tudnod kell , mikor vannak olyan helyzetek amikor szabad, és amikor nem szabad nevetni.
Pl volt egyszer bátyámék sulijában valami iskolai ünnepség, nemtom, hogy ilyen díszterem volt-e, vagy milyen, de olyan nagy, vagy hát inkább oylan közepes méretű gimnázium. Na, ott volt egy olyan, hogy tehát nem tom, hol történt, de a bátyám előtt volt egy gyerek, akinek az asztalra le volt rakva egy "Kamasz-hibrid-szamuráj-gyíkok" -képregény:) Asszem , a Kretén-magazin egyik oldala:) Na, és akkor föl kellett állni, mert kezdődött a Himnusz, és akkor tesóm ott észrevette azt a képregényt, és nagyon kellett igyekeznie, hogy visszafojtsa a vigyorát:):)
*Szóval meg még hát ilyen pozitív lenne számomra ez az álom, elvégre boldog voltál benne, a jókedv az meg tök jó;
meg pl ha számíthatsz a barátaidra, hogy felvidít, ha esetleg rossz kedved van, vagy ilyesmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!