Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért jelenik meg mindig?

Miért jelenik meg mindig?

Figyelt kérdés
Egy ideje minden álmomban megjelent egy róka. Eleinte csak elsétált mellettem, valamelyik nap viszont a saját szobámban támadt meg. Felriadtam, felkeltettem barátomat is, aztán nem bírtam aludni. Legutóbb csak ült előttem és nézett. Ha bekapcsolom a tv-t a reklámban róka a van. A felhőre mikor felnéztem róka alakot láttam ki belőle. Kezdek aggódni. Szerintetek mitől lehet? Van jelentősége?

2018. okt. 23. 22:14
 1/3 Nagy.bettike21 válasza:
74%
To see a fox in your dream represents insight, cleverness, cunningness and resourcefulness. Perhaps the dream is telling you that you need to exhibit more of these qualities in your waking life. Or that you need to conceal your thoughts and be more discrete about some situation. The fox may also symbolize someone in your waking life who is sly and sneaky. Alternatively, seeing a fox in your dream indicates a period of isolation or loneliness. You need to take this time to ponder some issue or reflect upon your life. The dream could be a metaphor for someone who is a "fox", as in a foxy lady.�
2018. okt. 23. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
A róka a ravaszság jele, lehet, hogy valaki ravaszsággal akar veled szembe kerülni.
2018. okt. 24. 00:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Elkezdtél foglalkozni a ravaszsággal (elsétált mellettem). Majd az életed részévé vált (szobádban) és ez neked problémát szült (támadt). Gondolom veled is ügyeskedtek. Bár elítéled a ravaszságot, de te nem tudsz szabadulni tőle (ült előttem és nézett). Úgy érzed csak ügyeskedéssel lehet boldogulni (reklámokban). Már a hangulatodat, a világlátásodat is a ravaszság uralja (felhő).

Saját vélemény: Az élet úgy működik, hogy amit adsz azt kapod vissza.

2018. okt. 24. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!