Miért álmodtam ilyet a halott anyummal?
Elég fura álom volt, egész végig csak bantott engem benne, olyan gonosz volt az álmomba mintha nem is ő lett volna..álmomba aludtam és akkor elkezdett engem rázni,aztán nem mertem az álmomba egyedül aludni ezért átmentem mamához de ott is megtalált engem a szellem, aztán a mamám mondta,hogy össze kell valami zenélő dobozt törnöm és akkor vége lesz mindennek. Aztán felkeltem. Igazábol sok dologra nem emlékszem, de annyira ijesztő volt az álom, meg amikor felébredtem akkor is igy visszagondolva...
Lassan 2 éve hogy meghalt az anyum. Bocsánat ha hülyén írtam
Mert még mindig nem tudtad feldolgozni a halálát.
Fogadd részvétemet!
Talán attól félsz hogy anyukád nem lenne büszke rád. Nem gondolkoztál ezen ? Hogy anyukád vajon haragudna e ezért, helyeselné e ezt a döntésed?
Lehet így jelenik meg az álmodban hogy ettől félsz,és ezert gonosznak látod és bánt téged . Szerintem nem is lehet feldolgozni , nem is fogja az ember soha csak megtanul élni vele .
Őszinte részvétem
Első válaszoló vagyok ...
Amikor édesapám elment, ugyanilyeneket álmodtam évekkel később, én sem értettem. Pedig remek volt a viszonyunk, semmi okom nem volt rá. Valószínűleg az agy valamit éppen feldolgoz a téma kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!