Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rosszat álmodtam, valaki...

Rosszat álmodtam, valaki segítene?

Figyelt kérdés
Nem minden pillanatra emlékszem,de, valahogy úgy kezdődött hogy épp játszottam, és Sniperrel átlőttem a falon, és valahogy anyukámat találtam el, a szeme felett pár centire, Kihívtuk hozzá a mentőt, míg ki nem ért a mentő addigra ő fel ébredt, Utánna vártuk a mentősöket, és valami puffanást hallottunk, Édesapám le esett valahonnan, ilyenkor édesanyám elesett és be verte a fejét, egy pár másodpercig eszméletlen volt, de utánna megint fel kelt, be vitték a mentősök, Mi kocsival mentünk utánna, Ezután volt még valami de azt elfelejtettem, annyira emlékszem még, hogy én már kerekesszékben ültem és mikor meg láttam kipattantam a székből, és oda szaladtam hozzá, ő ott feküdt a kórházban, a golyó még mindig ott volt a szeme felett, egy padféleségben be takarózva, kérdeztem tőle hogy jól van-e,meg ismer-e, ő annyit mondott csak hogy kapott érzéstelenítőt, én kérdeztem tőle hogy a golyót mért nem vették ki, elkezdett sírni és mondta hogy akkor le bénulna az agya. Itt utánna fel ébredtem, de itt is egy kicsit furcsa volt, mert nem fel ijedtem, hanem mintha felrántott volna valami vagy valaki az álomból.. Sírtam is már.. mit jelenthet ez?
2018. szept. 29. 04:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Más álmai nagyon unalmasak. Áz álomtörténetedben az a kóros, hogy azt hiszed, az álomnak jelentösége van. Az a napközbeni szellemi munka lomtára. Egy olyan hosszú álom is, amit sajnos leírtál, akár egy szempillantásnyi agyi történés után is létrejöhet.
2018. szept. 29. 05:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Itt mutatkoznak meg a lövöldözős játékok hatásai.
2018. szept. 29. 06:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Rejtett agresszió, elfojtott indulatok napközben.

Mi bánt ennyire? Miért nem éled meg az érzelmeidet?

2018. szept. 29. 07:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Furcsán rémes álom.

Mennyit szoktál videójátékkal játszani?

2018. szept. 29. 10:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Sosem vagyok agresszív, Mindig nyugodt vagyok.

Elég sokat szoktam játszani.

2018. szept. 29. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha valamire nagyon ráfüggsz, az előbb-utóbb az álmaidra is hatással lesz és nemcsak arra.
2018. szept. 29. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!