Mit jelent halott emberrel álmodni?
Lehet hogy ujászületet. És amikor vissza lépet az élők világába akkor jelet küldöt hogy él.
Ha egy kötelék volt köztetek az a kötelék még mindig meg van és hát majd ujra találkozni foksz velle mert valakiben ujra él. Előbb vagy utobb találkozni foksz velle.
azt halottam,hogyha egyhalott ismerős visszajön álmodba
meg fog halni egy rokonod,egyik ismerősömnél tényleg így volt....
nem akarlak megilyeszteni,sztem hülyeség :D:DD:D
A számomra egyik legfontosabb ember halt meg, úgy éreztem, én is meghaltam, egyszerűen összeomlottam. Az egész életemet egy nullának láttam, kiutat sehol, csak az üresség és magány maradt. És a lelkiismeret: mit akartam még mondani neki? Miért nem voltam többet mellette?
Aznap azt álmodtam, hogy leül mellém is legyint, hogy ne emésszem magam, mert butaság ilyeneken véreztetni magunk.
Másnap sokkal jobb volt már, lehiggadtam. El kellett engedni, nem kapaszkodhattam abba, hogy hogyan tovább, végem van nélküle. Sok szép évet élt, és sok szép boldog pillanatunk volt.
Pár nap múlva újra összeomlottam, és újra vele álmodtam, ugyanazt: ne emésszem magam. És élt.
Reggel már úgy ébredtem, hogy persze, hogy él! Sosem felejtem, az emléke örök marad (: Én így értelmeztem az álmom. Nagyon fáj, nagy az űr, amit itt hagyott, de mit tehetek? Megőrzöm a gyönyörű emlékeket.
Igen igaz!
Velem is hasonló történt....
Szerintem a bácsival szinte lelki társak voltatok és egész életeben a lelked az övével barátok lesztek ha éltek ha nem akkor is valamikor találkoztok az élet során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!