Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Èdesanyámmal álmodtam ismèt,...

Èdesanyámmal álmodtam ismèt, Mi ez?

Figyelt kérdés

Èdesanyámmal álmodtam ismèt akit fèl ève veszìtettem el.

Azt álmodtam hogy egyszer csak be jön az ajtón ès nèzz rám, èn pedig rá, majd sìrva fakadtam ès átöltem ès csak sìrtam a boldogságtól..

Megkèrdeztem tőle hogy lehetsèges ez hogy èl, mire le űlt az ágyra ès egyszer csak az álmom jelenetet váltott. Egy temetèsen kaptam magam, ès jeleneteket láttam. Volt egy csengő ami egy madzagon a koporsóba volt vezetve. Anyukám rángatta. Azonnal bele lèptem a jelenetbe ès elkezdtem ásni, ordìtoztam mindenkinek hogy ássatok, ès mindenki ásott össze vissza, mikor megláttam a koporsót kitèptem a földből, ki nyitottam ès anyukám èlt, gyenge volt nagyon, felkaroltam ès egy mentőkocsihoz siettem vele. Be tettem őt, aztán mint ha meghaltam volna, nem tudtam beszèlni, nem tudtam mozdúlni , nem halottak az emberek hogy üvöltök velük, hogx azzonal vigyèk a kórházba. :( Utánna felèbredtem. Ezt 30 perce álmodtam, nagyon ki vagyok most.. pedig nem vagyok egy lelkis srác. Kèrlek benneteket segįtsetek. :( 22F

2018. szept. 14. 04:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom nem tudtad még elengedni.
2018. szept. 14. 06:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Maradt valamiért lelkifurdalásod a temetés után?

Elmulasztott valaki valamilyen segítséget nyújtani neki - ami meghosszabbíthatta volna az életét esetleg? (AZ ÁLOM KÖZVETÍTHET ÜZENETET IS!)

Beszéltél már erről gyászterapeutával/pappal/lelkésszel? Milyen vallású vagy? Gyakorolod-e a vallásodat?

2018. szept. 14. 07:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem sikerűlt elbúcsuznom tőle, nèha meg èrzem a jelenlètèt. Valamikor pislákól a lámpa a szobámba, amiben ő aludt règen...
2018. szept. 14. 07:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj nagyon sajnálom :'( Az én anyukám él és egészséges de nem is tudom mi lenne velem ha meghalna. Még olvasni is rossz volt a kérdést. Szerintem csak hiányzik és nem tudtad elengedni ezért vetít ilyen sz.r álmokat az agyad.

Szintén 22 lány.

2018. szept. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!