Ez vajon mit jelent?
Egyik este azt álmodtam, hogy van egy kishúgom, akinek aranyos kis kerek feje volt és rózsaszín rugdalózója, és nem szerette, ha csikizem. Ezt követő éjszaka pedig azt álmodtam, hogy kb. 7 hónapos terhes vagyok. Nagyon örültem, hogy babát várok, mindig a hasamon volt a kezem, hogy érezzem, ha rúg. :) Emlékszem, kombínón utaztam, és amíg álltam, átkötöttem egy rózsaszín selyemszalagot a hasamon, majd masnira kötöttem, és nem csúszott le róla, szóval elég méretes hasikóm volt már. :) Aztán bementem a suliba, és valamitől elvetéltem, egyik pillanatról a másikra, és mintha nem is lettem volna terhes, egyik pillanatról a másikra lapos lett a hasam, én pedig nyomorultúl éreztem magam, hogy meghalt a babám.
Eddig úgy gondoltam, soha nem szülök majd babát, de ezután az álom után minden vágyam, hogy egyszer gyerekem legyen, pedig csak 18 vagyok.
Mit jelenthet az a 2 álom egymást követő 2 éjszakán?
Köszi a válaszokat s azt is, hogy végigolvastátok a kisregényemet :)
Szerintem nem véletlen, hogy az iskolába menet tűnt el a babád.
A karrier: az iskola és a munka miatt nem vállalhatsz még sokáig gyereket, hiába szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!