Mit jelenthet az alábbi álom?
Figyelt kérdés
Ugyan nem állíthatom, hogy hiszek az álmok jósló/egy problémára felhívó tulajdonságàban, mégis, ha van valami magyarázat az alábbira, tudni szeretnem:
Álmomban az arcbőröm kocsonyássá, könnyen málóvá vált. Néhol csúnyán felhólyagosodott és felnyílt. Végül teljesen levát az arcomról, én pedig tehettem bármit, nem tudtam "visszatapasztani".
Lehet e ez egy szombolikus álom -vagy értek is én ehhez- ?
Bevallom, igencsak felkavart. :'D
2018. szept. 3. 07:19
2/5 A kérdező kommentje:
Bízzzz bennem :'((( !
Egyebként halvanylila gőzöm sincs, hogy ezt pontosan mire írhattad, de mindenesetre köszöntem a roppant kielégítő valaszodat :D
2018. szept. 3. 11:47
4/5 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz semmi erdemlegeset valaszolni a kerdesemre vonatkozoan...Akko' inkabb hagyd, kosz! :d
2018. szept. 3. 19:01
5/5 anonim válasza:
Jó kérdés hogy mit jelenthet. Én is szoktam néha ilyeneket álmodni, és inkább nem foglalkozok vele. Lehet pont néztél valami durva horrort. Nálam is ilyenkor vannak ilyen furcsa álmaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!