Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam azt hogy drogozok?

Miért álmodtam azt hogy drogozok?

Figyelt kérdés
Borzalmas volt... Tisztán emlékszem arra hogy titokban drogozok.. Pedig én pont az a fajta ember vagyok aki egyszerűen utálja azokat akik drogoznak, nem bírok nevetni a drogos vicceken, egyszerűen nem tartom szórakoztatóak és rosszul vagyok az egész témától... Ez mégis mitől lehet hogy ezt álmodtam? Soha az életbe nem tudnék egy picit se "fogyasztani" belőle...
2018. szept. 2. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért álmodtad, mert félsz tőle! Biztos más hasonló dolgokat is álmodsz, pl. hogy üldöznek, vagy akármi, nemcsak olyan dolgokról álmodunk, amikre vágyunk... :)
2018. szept. 2. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam már, igaz, hogy a való életben is kipróbálnám egyszer, de úgyse lesz lehetőség, szóval örülök, hogy kiéltem magam
2018. szept. 2. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Álom szinten azt jelenti, hogy az életedben a könnyebb utad választod.
2018. szept. 2. 21:49
 4/7 anonim válasza:
Mert a drog elalvás előtt rád gondolt:D amùgy szerintem is azért mert félsz tőle. 21l
2018. szept. 2. 21:56
 5/7 anonim válasza:

Lehetséges hogy elalvás előtt drogokra gondoltál. (Vagy ő rád, hahaha)

Meg persze mert félsz tőle

2018. szept. 2. 22:18
 6/7 A kérdező kommentje:

köszii :D

#3-masnak... ez most komoly? Hadjuk már... miért próbálnám ki azt a mérget? XDD

V

2018. szept. 3. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyu én 2x is azt álmodtam, hogy valaki eldobja a csikket a buszmegállóban(de még ég) én meg beleszívok :D wtf:D

Azt is, hogy húgom cigizik a barátnőjével engem meg megkínálnak vele... (nem cigiznek ők sem és én sem:D)

Érdekes...

Sokáig rémálmaim voltak a Bloody Mary című youtube videótól, ahol egy tükör előtt volt egy csaj, majd elsötétült a kép és mikor újra világos lett, véres volt a tükör. Brrrr!! Utálom a vért!!

Amúgy drogokhoz kapcsolódva: https://www.youtube.com/watch?v=Ahwc-ouFeTQ :D Jó muzsika:^D

Drogról én még nem álmodtam, mert hidegen hagy a téma(ha cigi/kávét nem számítjuk drognak)

2018. szept. 3. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!