Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Folyton róla álmodok, miért?

Folyton róla álmodok, miért?

Figyelt kérdés
Már másfél ève szerelmes vagyok egy fiúba. Barátság +-unk volt, jó kapcsolatunk volt már majdnem hogy kapcsolat de szombaton azt mondta nekem hogy “nem inditasz már be” èa hiába kèrdeztem mièrt nem válaszolt ès csak annyit ír folyton hogy idegesitem es ez engem nagyooooon meg bántott nagyon fáj azóta minden este róla álmodok Mindig benne van az álmomba ès èn ezt nem akarom. Mit jelent ez ? 17/L
2018. aug. 28. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Másfél éve? Ó, sehol nem vagy még, kedves Kérdező. Én - írd és mondd - 18 éve szeretek egy lányt, amennyire csak embert szeretni lehet, és bár nincs vele semmi kapcsolatom már régen, heti rendszerességgel róla álmodok.

Hogy miért, azt nem nehéz kitalálni. Nos, nálad is pontosan ugyanez a helyzet.

2018. aug. 28. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy körül kéne nézni végre a többiek között.
2018. aug. 28. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert ébren állandóan körülötte forognak gondolataid, ezzel előidézed álmodat.
2018. aug. 28. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, kedves első, kb 10-12 éve álmodom ugyan azzal a lánnyal, de még nem hogy nem ismerem, de még nem is láttam, a várost se ahol benne van pedig már lassan ébren is eltudom mondani mi-merre.

lehet az álomban választ kapsz, mármint a tudat alattid választ keres és válaszait így közli a tudatoddal. Vagy csak el kellene fogadnod hogy vége és elengedned.

nekem volt egy a tiétekhez hasonló szerelmem, nem túl gyakran jelent meg álmaimban de legtöbbször összejött valaki mással...hát bezony, végül sikerült mondanom az érzésnek egy pát, azóta ha találkozom vele álmomban sörözünk eggyet vele, általában 4-en 2f-2l azt annyi.

2018. szept. 1. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!