Szeretsz álmodni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 20:49
21/23 anonim válasza:
Ha emlékszem rá, akkor fáradtabb vagyok felkeléskor, mintha egész este egy filmet néztem volna, de ritkán emlékszem rá.
A háborús veteránoknak rossz lehet, mindig az a sok rémálom a csatákról!
22/23 anonim válasza:
Én szeretek. :)
Nagyon furcsa, mert rettenetesen ritka, hogy rosszat álmodok, viszont az rettenetes. :/
De ez évi 1x fordul elő :D
Úgyhogy alapjába véve imádok. Álmomban más világba kerülök, és élek. Akkor nem tudom, hogy az álom. És igazából lehet, hogy az az igazság, és ez az álom. :O
Na mindegy...
xD
23/23 anonim válasza:
egyáltalán nem. ha jót álmodok, rossz felkelni, ha rosszat, az alapból rossz, ha meg baromságokat az totál lefárasztja az agyam, és reggel csak fáradtabb vagyok. arany középút nincs :) legjobb ha nem emlékszek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!