Már vagy negyedszerre álmodom a fiú osztálytársammal miért?
Figyelt kérdés
A 2017-es érettségi óta nem láttuk egymást,nekem nincs is a fejemben nem tartjuk a kapcsolatot mégis tegnap és ma reggelre vele álmodtam tegnap azt,hogy a szobám ajtajában állunk és megcsókolt,ma pedig azt,hogy elhoztam ide hozzánk és megmutattam a házunkat azt mondta nekem,hogy velem álmodott és még valamit majd megcsókolt ezután egy lány féltékeny lett.Igaz nekem tetszett a srác mindig kedves volt velem de alig beszéltünk.
Mit jelenthet ez ? ráírjak? 21/L
2018. aug. 14. 09:55
1/3 anonim válasza:
Ha vonzódsz hozzá lehet a tudat alattid így üzen. Van aki azt mondja h akivel álmodunk lefekvés elött ránk gondolt. Én pl egy olyan fiúval álmodok folyton aki az egyetemi szaktársam. Tetszik nagyon is. Megismerkedésünk óta vagy tavasz óta álmodom vele. Mindig olyanokat álmodtam vele h látom de nem szól hozzám olyan mintha észre se venne. Viszont hetek múltán egyre közelebb volt az álmomban. Mostanáság meg már beszél velem és romantikus kapcsolatban is vagyunk míg álmodok. Persze nem tudtam ezeket hova tenni míg nem a fülembe jutott h érdeklődik irántam. Tehát magyarán megéreztem ezt és az álmom mutatta meg. A te esetedben is lehet ez. Amilyen érzéseket elrejtessz azt az álmaidban éled meg. Beszélgess vele :)
2/3 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nem talalkoztal vele több, mint egy éve, de amúgy bejött/bejön neked a srác?
3/3 A kérdező kommentje:
igen
2018. aug. 22. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!