Ezek mit jelentenek?
Figyelt kérdés
1.àlom
Ejszaka setaltam haza a jardan,kozben hallgattam a radiot (fulhallgatoval),amiben epp egy elkoszalt kamiont kerestek,ez a kamion tobb millio dollart szallitott,aztan egy nagy zajra lettem figyelmes,megfordultam es ott volt a kamion mogottem,rengeteg dollar lehullott a foldre,de en atleptem es nem vettem fel,feltem,hogy hamis,aztan otthagyva mindet,tovabb setaltam.
2.àlom
Vmi/Vki elol menekultem a sotetben es egy mezore ertem,aminek a kozepen egy aszfalt ut volt,aztan amikor mar majdnem elkaptak,egyszercsak elkezdtem emelkedni felfele.
Tudja vki,hogy mit jelentenek?
2018. aug. 12. 01:25
1/3 anonim válasza:
1. Egy elveszettnek hitt lehetőséged előtted állt de te magad sem hitted el sőt egyenesen semmisnek vetted lehet nem is érezted olyan jelentősnek ezért tovább léptél rajta. A tudatod ezt nem fogadja el de tudat alatt tudod hogy kihagytál valami
2/3 anonim válasza:
2. Tipikus menekülős alom túlhajszoltság miatt. Az emelkedés érzés a felébredés miatt van amikor az agy visszakapcsolt ébrenlétbe egy olyan alomból ami alom az alomban lett volna ha nem áll át az agy tehát rémálom lett bolna
3/3 anonim válasza:
1.2. ne írkálj, mert még elhiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!