Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezek mit jelentenek?

Ezek mit jelentenek?

Figyelt kérdés

1.àlom

Ejszaka setaltam haza a jardan,kozben hallgattam a radiot (fulhallgatoval),amiben epp egy elkoszalt kamiont kerestek,ez a kamion tobb millio dollart szallitott,aztan egy nagy zajra lettem figyelmes,megfordultam es ott volt a kamion mogottem,rengeteg dollar lehullott a foldre,de en atleptem es nem vettem fel,feltem,hogy hamis,aztan otthagyva mindet,tovabb setaltam.

2.àlom

Vmi/Vki elol menekultem a sotetben es egy mezore ertem,aminek a kozepen egy aszfalt ut volt,aztan amikor mar majdnem elkaptak,egyszercsak elkezdtem emelkedni felfele.

Tudja vki,hogy mit jelentenek?

2018. aug. 12. 01:25
 1/3 anonim ***** válasza:
1. Egy elveszettnek hitt lehetőséged előtted állt de te magad sem hitted el sőt egyenesen semmisnek vetted lehet nem is érezted olyan jelentősnek ezért tovább léptél rajta. A tudatod ezt nem fogadja el de tudat alatt tudod hogy kihagytál valami
2018. aug. 12. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
2. Tipikus menekülős alom túlhajszoltság miatt. Az emelkedés érzés a felébredés miatt van amikor az agy visszakapcsolt ébrenlétbe egy olyan alomból ami alom az alomban lett volna ha nem áll át az agy tehát rémálom lett bolna
2018. aug. 12. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:
1.2. ne írkálj, mert még elhiszik.
2018. aug. 12. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!