Mit jelent hullával álmodni?
Figyelt kérdés
Csak annyira emlékszem,hogy irtó büdös volt,és egy tükör volt velem szemben,azalatt feküdt a hulla letakarva.Nem ismert személy volt.2010. jún. 20. 15:02
1/11 anonim válasza:
Nekrofil leszel:))
Ne aggódj azok nem panaszkodnak ha nem bírsz teljesíteni:))
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi:D Nem akarok az lenni:D:D:D
Amugy komoly válaszokat is kérek,ha lehet:D
2010. jún. 20. 15:11
3/11 anonim válasza:
Túl sokat nézegeted a puruttya extrém rovatát, nálam legalábbis ezért fordul elő időnként.
4/11 anonim válasza:
Vagy túl sok horror filmet nézel.
5/11 anonim válasza:
Kerner szerint a halott mindig időváltozást elent(pl. vihar lesz meg ilyesmi)
tükörszembenézés:önmagunkkal
6/11 A kérdező kommentje:
Fuu egyszer kétszer tévedtem puruttya extrémre,horrorfilmet nem nézek mivel én félek közbe:DDDD pláne egyedül:DD Szóval ezek kizárva:D Am.17/L :D
2010. jún. 20. 15:28
7/11 anonim válasza:
utolsó vagyok hihetetlen bénán írtam az előbb,bocsi.
nah akkor mégegyszerXD:
Kerner szerint a halott mindig időváltozást jelent(pl. vihar,meg ilyesmi)
tükör:Szembesülés önmagunkkal
8/11 A kérdező kommentje:
Aham.Értem.:D valaki még?:D
2010. jún. 20. 15:29
9/11 A kérdező kommentje:
Ja jó:) Így már értem:D Szembesültem önmagammal,de tényleg a mai nap folyamán:P Vihar eddig még nincs :D
2010. jún. 20. 15:30
10/11 anonim válasza:
Én is sok hullával álmodok :D Jönek a zombik és leütöm őket XD. Lehet tul sok horrorfilmet nézel nem kell aggódni szerintem :D Én a hülye játékok miatt álmodok ilyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!