Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van egyre több szexuális...

Miért van egyre több szexuális témájú álmom? 17/L

Figyelt kérdés

Vágyok az intimitásra (főleg a szexre, a párkapcsolat annyira nem az én asztalom), még szűz vagyok. Tegnap este például volt egy olyan álmom, hogy valami rohadt nagy házban szobáról szobára jártam és majdnem mindegyikben valamilyen orgia volt. Vagy legalábbis egy-egy ember khm érdekes pozícióban. És majdnem mindenhova beszálltam xd

Ez már szerintem elég beteges

2018. júl. 31. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Privatozon on. :D Ez miert ezoteria kategoria? Nyilvan ez a koroddal jar.
2018. júl. 31. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Éhes disznó makkal álmodik!
2018. júl. 31. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Magányos vagy (rohadt nagy ház). Sok kapcsolatod van (szobák), de egyik sem bensőséges (szobáról szobára jártam). A kapcsolataid a szexről szólnak (mindegyikben orgia). Amit elfogadsz és nem ellenzel (mindenhova beszálltam).
2018. júl. 31. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A miért kérdésre nagyon egyszerű a válasz: hormonok.

Nem beteges, inkább tipikus. Ha kilépsz a kamaszkorból, úgyis normalizálódik minden.

2018. júl. 31. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Már nagyon hiányzik, hogy végre megdugjon valaki, ennyi.
2018. júl. 31. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A világ legtermészetesebb dolga.
2018. júl. 31. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Most irígykedem, mert nekem eddig csak kb 3X volt ilyen. Pedig én még akarnám is.. 18f
2018. júl. 31. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
De hat, vegülis megmagyaraztad: egyre inkabb vagysz a szexre, nyilvan sokat gondolsz erre, naná, hogy álmodsz róla.
2018. aug. 5. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!