Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom szerintetek?

Mit jelent az álmom szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval azt álmodtam hogy itthon voltunk és az anyám a szerelmemet dolgoztatta a házunkban. (porszívózás, többre nem emlékszek) Addig a haverja meg én az én szobámban voltunk és csókolóztunk :O Valahogy azt akartuk hogy mikor bejön a szerelmem meglásson minket. De nem tudom miért...

Utána meg már csak a szerelmem meg én voltunk a szobámban és mi is csókolóztunk

2010. jún. 19. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
minden rendben van köztetek mostanság? mert ha nem, akkor lehet hogy az álom azt akarja tudatni veled hogy külső segítséget vársz másoktól...:)
2010. jún. 19. 13:10
 2/5 A kérdező kommentje:
hát lehet nincs minden rendben mert mostanában mindenen hamar felidegesítem magam...:(
2010. jún. 19. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hány éves vagy, de szerintem nagyon fiatal :) Azt jelenti az álmod, hogy mivel vannak viták a kapcsolatodban, néha megfordul a fejedben az, hogy milyen lenne mással. Én úgy érzem továbbá, hogy az önbizalmaddal sincs minden rendben. De az álmod arra is utal, hogy nem fogod megcsalni a Párodat, legalábbis ha alkalom nyílna rá, nem tudnád megtenni, mert a nézeteltérések ellenére szereted Őt! :)

25L

2010. jún. 19. 14:12
 4/5 A kérdező kommentje:

15 éves lány vagyok.

Nem gondolok olyanra sose hogy milyen lenne mással

Na az meg végképp biztos hogy az önbizalmammal sincs minden rendben.:/

2010. jún. 19. 15:12
 5/5 anonim válasza:
15 évesen nem javaslom, hogy "sokáig horgonyozz" olyasvalaki mellett, akivel nincs minden TÖKÉLETESEN rendben. Ebben a korban a tapasztalás a fontos, hogy ne később menjen rá a kapcsolatod (mondjuk 20-25 évesen) azért, mert hirtelen ráébredsz, hogy keveset (vagy egyáltalán nem) éltél. Egyértelműen azt mutatja az álmod, hogy kíváncsi vagy, ami természetes is.
2010. jún. 29. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!