Nagyon fura álmom volt. Mit jelenthet?
Sose szoktam emlékezni, hogy kezdődik el egy álom. De itt nem a dolgok közepén indult el, mint szokás szerint, hanem egyszerűen csak egy tenger melletti háznál találtam magam. A ház egyik oldalán ott volt egy régi lány ismerősöm, akivel mára már megromlott a kapcsolatunk és nem is szoktam vele beszélni, illetve nem is gondoltam rá már elég régóta. Nem is érzek iránta semmit igazából. Na szóval, oda mentem hozzá kicsit félve, mert álmomban azt hittem, hogy nem bír engem. Meglepődve tapasztaltam, hogy nem ellenségesen fogadott, sőt elkezdtünk beszélgetni a múltról és a többi. Egyszer leguggolt mellém és elővett egy gyufát, amit meggyújtott és azt mondta, hogy szeretném felgyújtani a világot, mert olyan rossz hely. Én meg eloltottam a gyufát és az ölembe feküdt, majd fölnéztem a naplementébe és akkora nyugalmat éreztem, abban a pillanatban, hogy még soha máskor életem során. Most is szeretnék abba a pillanatba visszamenni. Na mindegy, ezután fölkeltem a szobámban az ágyamban. 10 óra volt és szokás szerint oda mentem az ablakhoz, felhúztam a redőnyt, láttam hogy nagyon szürke az ég és hogy pokolian esik az eső. Kimentem a konyhába, ahol kinéztem a kijárati ajtón és egy hatalmas feketeség és üresség volt kint. Mint ha egy nagy semmibe került volna a ház hirtelen. Felszólaltam, hogy "Mi a fa.."
Majd fölébredtem a valóságban és kb. 5-10 mp-ig nem tudtam mozogni, de azt tudtam, hogy felébredtem. De ez már a valóság volt, még is a hideg rázott ki. Szerintetek?
Átok van a lány életén (bosszúvágyat érez, felgyújtaná a világot...)
Van ilyen.
Egyházi szolgálat segíthet helyreállítani a lelki békéjét.
4. csak trollkodik.
mély lelki réteget érintett meg az álom.
nem feltétlenül kell értelmezni.
Tisztelt Kérdező!
Segítettek a válaszok egy picit eligazodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!