Többször ugyanarról álmodni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon hiszek abban, hogy az álmok üzennének nekem, de mégis érdekes dolgot vettem észre mostanában. Folyamatosan ugyanarról a szekrényről álmodok ami a szobámban van, van, hogy csak egy részlete jelenik meg, többször volt, hogy kerestem benne nagyon valamit. Például tegnap azt álmodtam, hogy mindenféle számomra értékes tárgyat találtam ott, sőt pénzt is.
Azért fura ez, mert csak régi iratokat stb. tárolok benne, és nem is látok rá egész nap, nincs is eszemben. Csak meséltem ma valakinek az álmom, és feltűnt, hogy visszamenőleg sok álmomban benne volt a szekrény. Esetleg valaki tud erre valami érdekes okfejtést? :) Vagy csak fél szemmel rálátok és már észre se veszem, hogy figyelem a szekrényt?
2018. júl. 8. 13:28
11/11 A kérdező kommentje:
Nem, holnap több időm lesz. De csak papírokra számítok...
2018. júl. 9. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!