Ez mit jelenthet?
Álmomban egy téli erdőben voltam egy 6-7 fős csapattal. Bekerített minket egy farkasfalka, így bemenekültünk egy erdei házba, aminek a kertje drótkerítéssel volt körbe véve. Az éjszakát ott töltöttük, mindenki depis, hogy így meghalunk, úgy itt maradunk, csak én voltam aki a házikóban lévő dolgokból valami fegyvert akartam csinálni. Tudtuk, hogy az autóink közel vannak az út mentén valahol, az volt a tervem, hogy másnap kitörünk onnan, elérjük a kocsikat és megmenekülünk, de ez csak együtt megy. De mindenki feladta, csak ültek ott a kerítésen belül a földön, a havon és látszott mindenkin, hogy feladták. Mentem oda mindenkihez, hogy öntsek beléjük lelket, hogy elérjük az autókat és vége, kijutottunk de semmi nem használt. Egyik nő elsírta magát, hangosan zokogott, erre a zajra pedig 3-4 farkas oda is rohant a kerítéshez, és a többit is láttam messzebbről, de előtte is tudtam, hogy körül vagyunk véve.
Ekkor sajnos a saját horkantásomra felébredtem, sajnos, pedig maradtam volna még.
Mit jelenthet a fentebb leírt álom? Annyira élethű volt, szabályosan izgultam, féltem, de még bennem volt az önbizalom is, hogy sikerülhet kijutni innen.
Disszociatív identitászavarban szenvedsz, az álmod annak az emléknek a felszínre törése, amikor egy másik személyiséged (amiről te nem tudsz) elment bankot rabolni egy 6-7 fős csapattal, aztán a rendőrség üldözőbe vett titeket (a farkasok az álmodban a rendőrség volt). Az önbizalom meglétét az okozta, hogy utólag már tudod, hogy sikerült elszöknöd.
Ha esetleg később is ugyanezt álmodnád, próbálj meg nem felébredni, talán azt is megtudod, hogy a másik személyiséged hová rejtette a pénzt.
Majdnem elhittem, süsd meg! Aztán azóta is itt szakadok a vonaton. Egész klassz leírás!
Ez a disszociatív identitászavart hasraütve mondod vagy lehet is valami alapja? :)
Amugy igen, igazad is van, más ember honnan tudná nekem mit jelent a saját álmom? :) ez így tökéletes a válasz.
Még ekkora baromságot, most jut eszembe, ott volt velünk Dr. Strange is de nem vettük hasznát ő is feladta pedig még a kő is nála volt. Fogalmam nincs mit ettem tegnap vacsira, biztos erjedt volt a szilva vagy nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!