Álmomban balesetett láttam, ez it jelent?
egy bevásárlóüzletben vásároltunk barátaimmal (szerintem tesco) és az egik barátnőm a kosárra állt és ugye belökte magát vagy mi. aztan elkezdtem kergetni, de végül megfordultam. és ő még ment előre, amikor hirtelen egy autó berontott az épületbe és elütötte őt.
Kérlek normális válaszokat írjatok, merta netem nem találtam semmi ésszerűet, és még balesettel sosem álomdtam, szóval elég kíváncsi vagyok.
Szerintem inkább azt kérdezd meg hogy felnőtt emberként miért nem tudsz értelmesen leírni egy kérdést.
Mert az álmod azt jelenti hogy enyhén szellemi fogyatékos vagy.
IT jelentése:
Set of tools, processes, and methodologies (such as coding/programming, data communications, data conversion, storage and retrieval, systems analysis and design, systems control) and associated equipment employed to collect, process, and present information. In broad terms, IT also includes office automation, multimedia, and telecommunications.
Egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!