Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Olyan álmom volt hogy a sógorom hozott egy kigyót azt hiszem barna piton volt de nagyon nagy volt, és mondtam neki hogy ne engedje a közelembe mert nagyon félek tőle ő mégis és a kígyó belemart a lábamba. Aztán le feküdtem aludni és arra ébredtem hogy a nyakamra rakta és fulldokoltam. Jelenthet valamit?2018. jún. 13. 06:54
1/3 anonim válasza:
Ez csak álom volt. Maximum az álom felhozhat félelmeket. Vágyakat, szerelmet de mindd tudat alatt van ez a reakció . A rem mozgás felgyorsul és ilyenkor nem a 3D valóságban mozgunk bővebben kifejtve hanem a 4D ben. Egy részed elhagyja valóban a testedet mármint lélekre utalok . A lelkedben megjelennek ezek a különös vágyak , érzelmek, félelmek. Akkor félsz a kígyótól valóban is. Ennyk.
2/3 anonim válasza:
A barna piton fallikus szimbólum, azt jelenti, hogy tudat alatt vonzódsz a sötét bőrű férfiakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!