Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez?

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Volt ket kutyam, az idosebbik 2009-ben hagyott itt engem. A kisebb csaladi okok miatt az edesapamhoz kerult. Az almom ez volt: (a nagypapam disznokat tartott regen es egy ilyen disznoolba nyitottam be) benyitottam es a ket kutyamat lattam. A kicsi meg kolyok volt a nagy pedig mellette fekudt holtan. Amikor meglattam bepanikoltam, hogy azert halt meg mert ehenhalt(mert nem biztam ra oket senkire amig tavol voltam otthonrol), de kiderult, hogy edesapam ettete oket, amig nem voltam otthon. Amikor el akartuk temetni feleledt azta fel is keltem. Probaltam rakeresni a feltamadas jelentesere az almokbam de nem talaltam semmit. Valakinek van valami otlete? Azota eleg rosszul erzem maram, mert olyan szornyu volt, mint amikor tenyleg meghalt es eltemettuk.
2018. jún. 4. 15:12
 1/1 anonim ***** válasza:
dreammoods.com
2018. jún. 4. 16:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!