Jobban érzem magam az álmaikban mint ébren, miért?
Figyelt kérdés
Ha lehetne 24 órát aludnék csak álmodjak.Jobban erzem magam 'ott'2018. máj. 16. 09:36
1/7 anonim válasza:
Menekülsz a valóságtól az illuzióba.
2/7 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül, mert én is így érzek.
3/7 anonim válasza:
Néha én is úgy vagyok vele, hogy néha elaludnék és nem ébrednék fel többet
4/7 A kérdező kommentje:
És ez hosszabb távon káros? Mármint nem az,hogy ''menekulok az alomba,hanem a sok alvas ha ezt csinalnam?!
2018. máj. 16. 21:55
5/7 anonim válasza:
Nálam akkor volt ilyen, amikor a valóságban nagyon boldogtalan voltam. Szó szerint képes lettem volna 24 órát aludni. Rájöttem, hogy ez nem lesz nekem jó, mert elhanyagoltam az egész életem, és az életem sajnos nem élhetem az álmaimban. Azóta javítottam a problémákon, és visszatért az életkedvem is. Már csak épp annyit alszok, amennyi szükséges.
Neked nincsenek véletlenül komoly gondjaid az életben, és így próbálsz előlük menekülni?
6/7 anonim válasza:
Én is jobban érzem magam álmaimban.
Én is aludnék örökre...szó szerint örökre.
Az elsőnek, meg szerinted a valóság nem illúzió?:D
7/7 anonim válasza:
" a valóság nem illúzió?:D"
Hát inkább azt mondanám az ébrenléti tudatállapotra: illuzórikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!