Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent álomban eltévedni?

Mit jelent álomban eltévedni?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy a barátaimmal megyek haza az iskolából és ők valakin bosszút akarnak állni. Először le akartam beszélni őket de nem sikerült ezért elindultam hazafelé.

Egy homok úton mentem haza, az út mellett el volt ültetve kukorica meg repce. Aztán észre vettem, hogy ez az út nem jó irányba vezet és pont megláttam egy főutat. Átvágtam mindenen, hogy odamenjek és azt láttam, hogy kint állnak a rendőrök mert egy hete eltűnt egy nő. Nagyon megijedtem és felhívtam anyumat, hogy jöjjön értem, még Google maps képet is küldtem xd

Szerintetek mit jelent ez?

2018. ápr. 25. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán annyit, hogy úgy érzed, külön utakon jársz a barátaidhoz képest. Átvitt értelemben is. És talán gyakran érzed magad egyedül emiatt.
2018. ápr. 25. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Az önismeret hiányát, bizonytalanságot.
2018. ápr. 25. 16:09
 3/5 anonim válasza:
0%
Az előbbi válaszadóknak igaza van, de még az is lehet az álom oka, hogy majd lesz ilyesmi helyzet az életedben hamarosan vagy, hogy valami problémával állsz szembe (ha érdekelnek az álmaid akkor ajánlom az álomnapló vezetését☺)
2018. ápr. 25. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
#3: azért ne vezessük félre a vélhetően fiatal korú kérdezőt. Az álmok nem mondják meg, mi fog történni. Ha kicsit is érdekel az álom téma, kicsit a tudományos hátterének is nézz utána.
2018. ápr. 26. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Legfeljebb annyit, hogy nem vagy teljesen "egy hullamhosszon" a barátaiddal.
2018. ápr. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!