Mit jelenthet? Háromszor álmodtam ugyanazt, kisebb eltérésekkel.
Első álom : Egy 1 éves kisgyereket vittem a kezemben (azt hiszem, hogy az unokatesómat, de nemvagyok benne biztos), aki egész végig nézkelődik, nyugodt. Aztán odaérek vele egy nagy sorompóhoz, és ekkor megszólal, hogy "Az erdőben vannak, menj!" leteszem a kisfiút, és megyek az erdő felé. Nagyon sokat bolyongtam, mire megtaláltam egy 5 éves kisfiút, és egy 13 éves lányt (a lányt ismerem, b.nömnek uncsija). És itt felébredtem.
Második álom : Megint viszem a kicsit a kezemben, ugyanaugy sorompó, és megszólal, hogy mennyek az erdőbe. De itt már mindjárt odataláltam, nem bolyongtam. És megint felébredtem.
Harmadik álom : Szintén a kisgyerekkel a kezembe mentem, odaértünk a sorompóhoz, ahol a nagymamám állt (nagyon jóban vagyok vele). A kisgyerek megint megszólalt, hogy mennyek be az erdőbe, és a nagymamám is bátoritott. De nem mertem bemenni, mert az erdő előtt volt egy mező, ahol sok gyerek játszadozott, nem mertem kozéjük menni, hiába bátoritott a nagymamám.
Ezeket köbö 2 hét alatt álmodtam. Nem tudom, hogy mit jelenthet, előre is köszönöm a válaszokat :)
xD.. hát ez hülyeség..
Normális válaszokat kérek :)
ja, am 14L vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!