Mit jelent ha álmomba férjnél voltam?
Nő vagyok.
Álmomban épp a nászuton voltunk egy szállodában és ránéztem kezemre és rajta volt az eljegyzési gyűrű az ujjamon.
Ismerem őt. Barna hajú, barna szemű, sportos alkat, rendes ember.
De nem tudom miért pont ő vele álmodtam.
De azt mondták nekem, hogy azt jelenti, hogy hamarosan lesz párom. Mert állítólag ahogy láttam a gyűrűt a kezemen ezt jelenti.
A jövőt nem lehet megálmodni. Van egy kellemes ábrándod (nászút). Hogy van köztetek valami érzelmi kötődés (gyűrű). Vagy azt érzed, a céljaid eléréséhez rá van szükséged.
Saját vélemény: Térj vissza a valóságba. Ismerd meg milyen valójában, és annak megfelelően dönts.
Ja kihagytam a szálloda jelképet. Ami azt jelenti, hogy inkább a magányt választod és elutasítasz minden kapcsolatot.
Saját vélemény: Amit #7-esben leírtam azt utasítod el. Egy depresszív időszakban lehetsz, börtönbe zárod magad gondolataid által és nem hallgatsz a megérzéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!