Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekeset álmodtam mára.

Az álmom helyszíne egy háború talán központja volt, de elég egyszerű, és tankok közlekedtek egy hosszú egyenes úton. Az út mellett magasan helyezkedett el egy keskenyebb út, aminek a szélén sok hatalmas vasból készült lift volt sorban. Erről az útról, mivel nagyon magasan volt, ezért alig látszott a tankok útja, de nem is ez volt a lényeg. Az egész helyszín csak úgy volt a levegőben, ami tűzszínű volt, és olyan, mintha az egész hatalmas területet egy hatalmas tűz venné körül, ami lobog, de mégsem árasztott meleget, vagy égetett.

Szóval a lényeg, hogy egy régi lánnyal, akibe szerelmes voltam, de nem viszonozta, beszálltunk egy liftbe, és elindultunk normális sebességgel felfelé, gyakorlatilag a semmibe... A lift hatalmas volt, kb. olyan 5mX5mX7m térfogatú. A liftben nem szóltunk egymáshoz, valahogy olyan kellemes viszonyt éreztem kettőnk között, és olyan érzésem volt, mintha meg kellene őt védenem. Semmilyen baleset nem volt az utazás során. Ez az álom valahogy rémálomnak hangzik, de valahogyan mégis kellemes érzést váltott ki belőlem, amikor felkeltem.

2018. márc. 26. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:

menj már! álmodtál valamit végre azt most azonnal fejtse meg neked valaki?

gyere vissza ha valami rendkívülit álmodsz. SOKSZOR!

2018. márc. 26. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen filmet néztél az álom előtti 24 órában?
2018. márc. 27. 00:19
 3/6 A kérdező kommentje:

1. Most miért? :D Én csak kíváncsi voltam.

2. Semmit nem néztem.

2018. márc. 27. 07:37
 4/6 Drazicc ***** válasza:
Azt jelenti, hogy már rég nem szexeltél, és csináld liftben. (A tankok nem hiszem hogy fontosak, valószínűleg az előző álmod vége voltak, vagy a reklám két álom között).
2018. márc. 27. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Belső feszültség (háború), ami a védekezésen és támadáson alapul (tankok). Ebből a helyzetből van kiút (keskeny út), ami egyben felemelkedés (magasan helyezkedett). Több megoldás is létezik (liftek). Ami hatásos, ütős (vas, hatalmas). Az egész olyan bizonytalan (levegőben volt), ami tartalmaz veszélyt és lehetőséget (tűz). Az egyik megoldást egy régi lányban látod (liftbe szálltunk), aki előre mozdítana (felfelé). A kapcsolatotok levegős laza (hatalmas térfogat), egymás melletti kitartásról szól (beszéd, védelem).
2018. márc. 27. 09:51
 6/6 A kérdező kommentje:

3. ez most komoly? :D Lehet, hogy tényleg ki kellene próbálnom? XD (najó, ezt inkább felejtsük el)

4. ooh, woow! Köszi!

Azt viszont nem hiszem, hogy a lánnyal bármit is lehetne kezdeni... Ugyanis azt a kapcsolatot jól kezdtem, félrehívtam, beszélgettünk. Csak az a baj, hogy szerintem túl komolyan vettem az egészet, és emiatt nagyon vonatott volt a beszélgetés, illetve, egy kissé olyan kihallgatás szerű. Valószínűleg ezért pattintott le úgy, hogy sietnie kell, mert "dogára készül"(egy évfolyamba, csak külön osztályba járunk, de előtte egy osztályban voltunk.) Ezt a 3. alkalom után 2-szer megcsinálta, és akkor azt gondoltam, hogy hát jól van, én nem akarom erőszakosan zaklatni. Nem volt könnyű ezen túltenni magamat, jelentősen csökkent ezután az önbizalmam. Nem volt könnyű elengedni, rengeteget gondoltam még hónapokig rá. Viszont mára már úgy vagyok vele, mivel kb. 1,5 év telt el azóta, hogy hogyha mostmár össze is akarna velem jönni, akkor nem mennék bele, mivel már más tetszik, illetve már az egész nem olyan lenne, mint előtte.

Hát ez van. Akkor valszeg még mindig nem engedtem el teljesen. Majdcsak túl leszek rajta valahogy. Sok haverom van az osztályban, akikkel a sulin kívül is tartom a kapcsolatot, szóval azért annyira nincsen nehéz dolgom szerintem.

Bocsi, ha túl hosszú lett... :D

2018. márc. 27. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!