Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hóviharban rekedt család, mit...

Hóviharban rekedt család, mit jelenthet ez az álom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tegnap reggel (már majdnem kelési idő volt) volt egy álmom amiben egy család szerepelt Anyuka-Apuka-Nővérke-Öcsike (az én családomban is így van azzal a kivétellel, hogy az én szüleim elváltak én pedig anyukámnál vagyok augusztus óta) Az álomban éppen költöztek albérletből albérletbe. 2-őt jelöltek meg. Elindultak a közelebbihez ami első ránézésre jónak tűnt, de később rájöttek, hogy már jártak benne mégpedig a nyáron nyaraltak benne valami vízparton csakhogy ez a ház egy havas hegyvtetején volt. A családnak rossz érzése támadt és inkább a másikhoz akartak menni, de az óriási hóvihar miatt nem tudtak így ott maradtak. A kisfiú elment a helyi iskolába átiratkozni (innentől kedzdve a nővére valamiért nem szerepelt benne) pár napja már oda járt és az eggyik tanár valamilyen módon kipécézte magának a kisfiút.(folyton ott volt a közelében amiért a kisfiúnak szorongás érzete lett) a végén egyre furcsább dolgok történtek a házban (találtak egy kislány lábat párban stb) el akartak menni, de valamiért nem mentek el a kisfiú pedig folyton terrorban érezte magát a tanár miatt.Itt vége lett ugyanis felébredtem. (Tulajdonképpen van egy hasonló ember az életemben akinek nyomaszt a jelenléte) és nem nagyon szoktak ennyire foglalkoztatni ezek a kérdése,de ezt egyszerűen nem tudom hova tenni. Nagyon érdekelne például, hogy a kisfiút miért aggasztotta a tanár (aki egyépként úgy nézett ki kb mint Piton professzor) vagy, hogy útközben hova tűnt a nővére illetve a szülei miért ültek otthon egész nap a hideg lakásban és eggyáltalán hogy került oda az a nyaraló a havas hegyre. Ami a leginkább érdekelne, hogy mit jelenthet ez tudat alatt illetve mit akar mondani nekem ez az álom. Ha valakinek bármilyen ötlete van kérlek írja meg. Köszi szépen :))

2018. márc. 2. 22:06
 1/2 anonim ***** válasza:
A valóságban történt valami változás a család életében? Korod, nemed? Az álmodban milyen szemszögből látod az eseményeket? A család milyen úton, milyen módon költözött, autó, busz, vonat stb.? Honnan tudod, hogy a család már járt a közelebbi albérletben?
2018. márc. 3. 07:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze nagyon sok minden tortent, de foleg nyar vegen sulikezdeskor. 14/L Senki szemszogebol nem latom egyszeruen minntha csak egy filmet neznek. Autoval mentek fel a hegyekbe. Felismertek az eggyik szobat ami teljesen ugy nezett ki mint az egykori nyaralojuk. Es haz volt nem lakas es nemnagyon volt a kozelben mas haz max egy meg egy kissebb varosresz az iskolanal.
2018. ápr. 28. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!