Miért álmodom szinte folyamatosan ezt?
Félted a fogaid és valószinűleg félsz,hogy kisenek.
Esetleg nem beszéltetek ilyenkről,hogy milyen lenne már ha itt/ott nem lenne fogad?vagy nem volt közeli helyzet,hogy valaki kiütötte a fogad?
Szerintem biztos ,hogy ez van a háttér mögött,félted a fogaid.
Nem tom, én vettem a libriben kb egy éve egy könyvet, az a címe: 1000 álom nagy szótára
Erőt veszek magamon, és begépelem mit ír ehhez a témához.:D
Fog: Talán az egyik leggyakrabban előforduló álom, ezért valamennyi álomfejtő különösen figyelmet szentel neki. Artemidórosz úgy vélte, hogy metszőfogaink kihullása javaink közeli elvesztését, örlőfogaink elvesztése pedig az elképzeléseink, terveink megvalósítása útjában álló akadályokat jelképezi. Ha tartoznak nekünk, a foggal kapcsolatos álom arra utal, hogy hamarosan pénzünkhöz jutunk. A szónokok, színészek, tanárok és más szóból élők számára viszont baljóslatú előjel foghullásról álmodni. A fájdalmas, véres foghullás a kudrac biztos előjele. Eltorzult, deformálódott fogakról álmodni pedig veszekedést, családi viszályt jósol. Eelfántcsont fogakkal álmodni mindenkinek jó jel, de ha az álombéli fogak viaszból vannak, hamarosan betegségekkel, gondokkal kell szembenéznie az álmodónak. Erőszakkal, agresszióval kell küzdenie annak, aki üveg-vagy fafogakkal álmodik. Régi hiedelem, hogy ha álmunkban kihulló fogaink helyére újak nőnek, életünk jó irányt vesz.
Az egész fogsok elvesztése ugyanakkor nem várt gazdagságot jövendöl: minden vágyva vágyott, pénzen kapható dolog ölünkbe hullik. Kapcsolatainkban is felhőtlen boldogság vár ránk, csak meg kell tudnunk tartanunk azokat, akiket szeretünk.
(ami nem foghullásról szólt, azt kihagytam, nem bírok annyit gépelni.:D)
Amúgy én is szoktam foghullást álmodni, elég kellemetlen, és tökre pánikba esek olyankor az álomban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!