Nagyon furcsa, mit jelenthetnek?
Figyelt kérdés
Már egy ideje fura álmaim vannak... és igazából nem rémálmok pedig mondhatnám őket annak de nem félek az álmomban.. először ez a temetős dolog volt hogy egyik bnőmmel akivel mindketten nagyon félősek vagyunk éjszaka a temetőben sétáltunk és beszélgettünk és nagyon fura volt mer tudom h mi ilyet sose csinálnánk és semmi félelmet nem éreztem.. aztán ma olyat álmodtam ami elég fura volt.. hogy úygmond egy kihalt városban voltam vagyis sztem kihalt volt és egy iskola felé mentem és találkoztam egy emberrel nem féltem tőle odejött és mutatott egy képet és megkérdezte hogy hol találom ezt z embert.. én ismertem azt aki a képen volt de igazából még életemben nem láttam.. és mondtam h az iskola pincéjében lehet.. aztán valahogy mögöttem lettek páran és odajött egy lány akit tényleg ismerek és mondta a férfinak hogy ne menjen le én megkérdeztem hogy miért és mesélt valami történetet amit nem igazán értettem hogy egyszer a testvére lement oda és megszállta egy szellem és megbolondult aszthiszem ezvolt a lényege és aztán a elkezdett sírni és olyan szörnyű volt az álom de nem féltzem.. és mindenhol kerestem a jelentését de seholsem találtam és annyira zavaró hogy nemtudom h az álaimnak mi lehet a jelentése.. Valaki tudna segíteni nekem ? L/152010. jún. 8. 15:08
1/5 A kérdező kommentje:
álmaimnak*
2010. jún. 8. 15:10
2/5 anonim válasza:
Tömören fogalmazva azt jelenti az álom,hogy sokszor jobb,ha bizonyos dolgok ott maradnak jó mélyen elrejtve a tudatalattiban ("pince").És nem kutatunk utánuk.
A férfi,aki a képről ismerős volt,az lehetett akár előző életed szereplője is,de az is lehet,hogy iskolás korodban láttad és valamiért rossz emlék fűz hozzá,ezért száműzted a tudatod mélyére.Nagyjából ennyit tudnék hozzáfűzni az álomhoz.
Az,hogy a barátnőddel a temetőben sétáltál éjszaka,nem olyan meglepő.A fiatalok néha szeretnek a temetőben sétálgatni,talán a különös hangulat miatt,vagy csak kalandos dolognak tartják.Veszélyes lehet.Nem a szellemek miatt,hanem azért,mert a temetőben csövesek,kutyák is előfordulhatnak például, és nem biztos,hogy kellemes lenne velük egy találkozás.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.. =) Nem áll szándékomba a temetőbe menni soha egyedül vagy egyik barátnőmmel főleg nem éjszaka.. =)
2010. jún. 8. 22:31
4/5 anonim válasza:
És velem jönnél éjszaka temetőbe?
5/5 A kérdező kommentje:
Dehhh.. xD
2010. jún. 8. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!