Ez most álom volt? Elaludtam volna?
Figyelt kérdés
Egyik este filmnézés közben hirtelen valami nagyon finom virágillatot éreztem, és olyan volt, mintha valaki felém hajolt volna, és még meg is jegyeztem,hogy "Milyen finom illatú a samponod" aztán pedig észrevettem, hogy nincs ott senki, és néztem tovább a filmet, de nem értettem hogy mi van, mert egy rész "kiesett".2010. jún. 8. 10:48
1/9 anonim válasza:
Lehet,hogy pár pillanatra elbóbiskoltál és álom volt,de könnyen lehetett szellem is.Azok néha hoznak magukkal olyan illatot,ami életükben nagyon jellemző volt rájuk.
2/9 anonim válasza:
Jah biztosan egy szellem volt,csak zsíros volt még a haja ezért bement hozzád kimosni .Mert ugye olyan hajjal nem lehet továbblépni a következő életbe... -.-
3/9 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá,hogy én hiszek a szellemekben de azért ilyet ne állítsunk már,hogy illatuk is van.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy sampon volt-e az az illat, csak azt hittem valaki felémhajolt, és mondtam neki, hogy jó illatú a samponja.
2010. jún. 8. 11:08
5/9 anonim válasza:
Már pedig én rengeteg olyan történetet hallottam,hogy a szellem valamilyen illatot hagyott maga után,hogy azal is éreztesse a jelenlétét,vagy,hogy az által könnyebben ráismerjenek.Olvastam olyan szellemről,aki kedvenc pipadohányának illatát éreztette,más a kölnije vagy púdere illatát,ők ezeket az illatukat életükben is kedvelték,jellemző volt rájuk.
7/9 adrienn464 válasza:
mért? én meg a kutyám szellemét éreztem amikor kint ültem a teraszon.. elkezdett fájni a lábam mert mindig amikor odajött hozzám a lábamra ült... és éreztem hogy a fejét a lábamra hajtja... De amúgy szerintetek van olyan hogy a lelkek átkelnek? ha igen akkor mi van a kutyákkal? Ők is képesek ittmaradni ha valamit nem intéznek el?
8/9 anonim válasza:
Állatangyalokként itt maradhatnak.De nem azért,mert valamit nem intéztek el.
Általában akkor bukkannak fel,ha vigasztalásra van szüksége az embernek,vagy veszélyre akarják felhívni a figyelmet.
9/9 anonim válasza:
Szerintem valóság,elbóbiskoltál ahol már elérsz egy olyan tudatszintre amit teljesen éberen nem élhetsz át.Biztos hogy ismered azt az illatot,vagy azt az illatú valakit vagy ha nem is ismered de ö melletted volt.Én hiszek benne,hogy a világ nem annyi amit látunk belőle de bizonyos esetekben láthatunk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!