Ez mit jelenthet? (nagyon érdekes, érdemes elolvasni! )
Az álmom az udvaron kezdődött egy kamrában ami az álmomban egy "csatorna" volt, amiben úszkáltak dolgok és mikor tele lett egy pöcegödörre hasonlító gödör akkor el kellett tolni és jött a következő "adag". Az egyik adagban két fegyver volt egy "Thompson" és egy légpuska amit álmomban gépfegyvernek hívtunk. Utánna apa mondta hogy játszunk vele de nagyon vízköves zöld volt és kiakartuk szedni a töltényeket amik letörtek és csodálkoztam hogy miért nem "durrog".
Ezután álmomban egy idős nénivel veszekedtem aki azt kérdezte hogy miért nem tudom kitenni a lábamat ha bicajozok, én meg mondtam hogy amúgysem ütöttelek el nem tudom mire ez a nagy ordibálás.
Ezekután elmentünk egy olyan úton ami valójában is egy víztorony útja de a víztoronyból kettő volt és mind a kettő egyszerre robbant fel lentről-felfele. Ekkor haveromékkal voltam és megjegyezték hogy a víz elfog önteni minket én pedig lassítva láttam a környező házak ablakainak kitörését.
Mindezek után anyám is odaért és meséltem neki a nénis dolog aki azt felelte hogy nem érdekelsz, és én mondtam hogy többet ér a haverom mint a saját gyereked és betekertem egy erdőbe sírva nem is néztem fel mert szemben jöttek emberek. Az erdőbenegy méhkaptár volt és miután észre vettem elmentem de jöttek rám a méhek majd vissza tekerve az időt újra ott találtam magam mikor a kaptárt meglátom. Elindultam kifelé és egy hangyás fa alatt kellett átmennem ahol már a kutyám is velem volt és ekkor ébrettem fel...
Bocsi hogy hosszú lett de még friss.. és aki nem hiszi el annak sajnálom..:S Kérlek segítsetek Köszi:))
Lehet h jelent valamit mondjuk nekem csak az jött le h érdekeset álmodtálxD
Én már durvábbakat is álmodtam:P
De lehet h majd valaki tudni fogja h mit jelent:)
Nincs jelentése,ez nem egy jósló álomnak tűnik.Inkább a jelenlegi életed,aktuális érzéseid foglalja össze.
Tahát nekem azt súgja az álmod,hogy mostanában nem egészen úgy jönnek össze a dolgok ahogyan szeretnéd.Apukáddal általában jobban kijössz,mint anyukáddal.
Vitás helyzetek,gondok merülnek fel mostanában.Bizonyára fiatal fiú vagy.
Én ezekre tudtam következtetni az álmodból.
Két dolgot nem értek.
1) ebben mi az érdekes számunkra?
2) és számodra?
Köszönöm :) amúgy 16/F
Mi az érdekes? Lehet neked mindennapos dolog hogy pöcegödörből fegyvereket veszel ki és faterodat akarod lelőni vele csak úgy játékból.. mondjuk ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!