Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Az akkori legjobb barátnőm azt álmodta hogy nála voltam és azt mondtam neki hogy "sajnálom nem bírom tovább" és felvágtam az ereimet.És ő hívta a mentőt stb.. viszont abban az időben valójában sanyargattam magam.RÉG VOLT.És már nem teszem..nem tudott róla vajon sejti?Vagy nem tudom ez megérzés vagy valóság megálmodása lenne?

UI:Már nem vagyunk barátnők..

L/14

2010. jún. 7. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:

A helyzet :Csak megtudta valahonnan és most szívat szerintem,

B Helyzet:ha nem akkor ismételten megtudta valahonnan és bántja hogy nem tudott segíteni -> megálmodta egy félelmét , nem tudott neked segíteni.

Jelleméből ítélheted melyik verzió.(Az álmoknak ÁLTALÁBAN nincs jelentőségük a való életre hacsak nem valósítjuk meg azt)

"Hiszek benne, hogy az álmok szentek.

Elviszik a legsötétebb félelmeimet, s játékot faragnak belőlük."

/Evanescence/

2010. jún. 7. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Akik közelebb állnak egymáshoz,azok között jobban működik a telepátia,így könnyen ráérezhetett,mi történik veled titokban.

Másik lehetőség,hogy a barátnőd álmában kapott egy figyelmeztetést veled kapcsolatban,azért hogy vigyázzon rád.

Talán az őrangyalod által :)

2010. jún. 7. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
pénz áll a házhoz
2010. jún. 7. 21:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Hú hát köszi a válaszokat ez az őrangyalos dolog nagyon meglepett vagyis ha így van az nagyon fura lenne de csodálatos is :) Egyébként nem tudja az fix... köszi a válaszokat mégegyszer :)
2010. jún. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!