Mit jelenthet ez az álom?
Az akkori legjobb barátnőm azt álmodta hogy nála voltam és azt mondtam neki hogy "sajnálom nem bírom tovább" és felvágtam az ereimet.És ő hívta a mentőt stb.. viszont abban az időben valójában sanyargattam magam.RÉG VOLT.És már nem teszem..nem tudott róla vajon sejti?Vagy nem tudom ez megérzés vagy valóság megálmodása lenne?
UI:Már nem vagyunk barátnők..
L/14
A helyzet :Csak megtudta valahonnan és most szívat szerintem,
B Helyzet:ha nem akkor ismételten megtudta valahonnan és bántja hogy nem tudott segíteni -> megálmodta egy félelmét , nem tudott neked segíteni.
Jelleméből ítélheted melyik verzió.(Az álmoknak ÁLTALÁBAN nincs jelentőségük a való életre hacsak nem valósítjuk meg azt)
"Hiszek benne, hogy az álmok szentek.
Elviszik a legsötétebb félelmeimet, s játékot faragnak belőlük."
/Evanescence/
Akik közelebb állnak egymáshoz,azok között jobban működik a telepátia,így könnyen ráérezhetett,mi történik veled titokban.
Másik lehetőség,hogy a barátnőd álmában kapott egy figyelmeztetést veled kapcsolatban,azért hogy vigyázzon rád.
Talán az őrangyalod által :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!