Mit jelent ez a rémálom?
Ma éjszaka volt egy rémálmom. Egy családi összejövetelen voltunk, és a nővérem szobájában beszélgettem 2 unokatestvéremmel, mikor valahonnan egy jelzőpapír eltalálta egyikőjüket, néhány másodperccel később pedig egy férfi (akit még soha életemben nem láttam) gépfegyverrel szétlőtte őt, majd elfutott egy másik férfival. Új helyszínen voltam (keresztanyukáméknál a kisszobában), a keresztanyukámmal. Ugyanez lejátszódott. Új helyszín, a konyhánkban az anyukámmal. Észerevettem, hogy a szemben lévő ház tetején van a férfi, gépfegyverrel a kezében. Leadta a jelző papírt, ami eltalálta anyut, de itt befejeződött, elfutott a másik férfival. Miközben szaladtak, megállapodást kötöttünk, hogy beszélünk, hogy tisztázzuk, miért irtják a családunkat. Az egyik férfi eljött, de a másik nem. Megállapodtunk, hogy nem bántják többet a családot.
Nekem mindvégig az volt az érzésem, hogy nem is őket akarják, hanem engem, és miattam halt meg az unokatestvérem és a keresztanyukám.
Mikor felébredtem nagyon féltem, mert fogalmam sem volt róla, hogy mit jelent az álom, van e valami valóságalapja.
Szerintetek miért álmodtam ezt, mit jelent? Lehet valami köze a valósághoz?
Kérlek normális választ írjatok, viccelődésre nem vagyok kíváncsi.
Előre is köszi, és bocs hogy hosszú lett.
Az elsőnek igaza volt pláne hogy egy átlagos terjedelmű alvás alatt 4-5x álmodsz de a legtöbb ember ha kettőre emlékszik. Az álmok Freud szerint az aznapi dolgok rendeződése a fejedben (így röviden kifejtve :D)vagy akár a vágyaid,félelmeid kivetülései.
Lehet hogy nemrégiben láttál egy filmet ami nagy hatással volt rád plusz szereted,félted a családod és a kettő így összerakodott,de lehet csak simán rémálom . Ne aggódj nincs közük az álmoknak a valósághoz ,vagyis csak nagyon ritka esetekben ;) pl. én a múltkor azt álmodtam hogy buszbalesetet szenvedek,de nem törődtem vele, erre egy héttel rá felborult egy busz pár utcával arrébb de ez is csak véletlen egybeesés :)
Ha sokszor álmodsz rosszat akkor ne egyél nehezet lefekvés előtt,ne néz horrorfilmeket ha nem bírod,és próbálj meg ne stresszelni mindenen ennyit tudok mondani, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!