Miért álmodtam ezt? Eléggé rossz érzésem lett utána.
Ezt nem mostanában álmodtam, hanem már úgy..2-3 hónapja.
Az történt, hogy apu vezette az autót, anyu ült mellette, én meg mögötte. Ahogy általában szoktunk messzire utazni. Olyankor a bátyám apu mögött ül, de ő nem szerepelt az álmomban. Az volt, hogy mentünk az úton(általam ismert helyen) pontosabban egy hídon, de nem volt korlát, ami igazából ott van. Mentünk, és belezuhantunk a vízbe. De csak én ordítottam, senki más. Amikor beleestünk, láttam, ahogy fehér fény jelenik meg, és "vigyázzállásban" mentünk felfele szép lassan a menybe. Megkérdeztem anyumat, hogy mi történt és azt mondta - semmi baj. Ezzel befejeződött az álmom, mert reggel megszólalt az ébresztő. (Nem hiszem hogy lenne valamivel összefüggésben, de most lesz 9.-én és 10.-én, hogy egy hónapja meghalt az egyik tanárom és 5.-es barátom. Semmi közük nem volt egymáshoz..)
13/L
Nem akarod,hogy anyukád és apukádat elveszítsd,félted őket nagyon,anyukád pedig csakmegnyugtat,hogy még remélhetőleg sokáig veled lesznek,szóval ne aggódj,
Tesóddal nem vesztél össze az nap,mikor ezt álmondtad??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!