Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a visszatérő...

Mit jelenthet ez a visszatérő álom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már hónapok óta álmodom kis eltéréssel ugyanazt a dolgot. Általában nyugodtan kezdődik, mint egy normális álom, de egy kis idő elteltével mindig azt veszem észre, hogy körülöttem valaki (ember, vagy tárgy, változó) valamilyen "gonosz energiát" sugároz, mintha megszállta volna az ördög. Legtöbbször ezek hozzám közelálló emberek vagy tárgyak, de nem feltétlenül. Ilyenkor mindig valamiféle erőm van, amivel ki tudom űzni belőlük ezt a "gonoszt" (az a furcsa, hogy egyáltalán nem néztem az elmúlt években ilyesmi filmet stb, és ha néztem is valaha, akkor sem hagyott bennem mély nyomot). Szóval "kiűzöm belőlük a gonoszt" ,ezután ez vagy piros, vagy kék fénygömbként eltűnik. (sokszor én tüntetem el ezzel a "képességgel", de van hogy nem vagyok rá képes). Valaki meg tudná fejteni, hogy ez mit jelenthet? Előre is köszönöm!

2018. jan. 26. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Kibeszélnek téged általad ismert személyek vagy megismerkedtél olyan baráttal akiben nem bízol meg. Van ilyen könyvem ami ezekről szól.
2018. jan. 26. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez elég logikusnak tűnik, köszi!
2018. jan. 26. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztosan van olyan dolog,mellyel,napi szinten többet foglalkozol az átlagosnál.Esetleg a megfelelési kényszer is közrejátszhat.Nagyon pozitív amikor elűzöd a gonoszt,sikerülni fog az önbizalmad helyreállítása!Nyugodtan vágj bele,képes vagy megbirkózni vele! Azt szoktam mondogatni:mindenki azt mond amit telik tőle!
2018. jan. 27. 07:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Voltak hasonló àlmaim.Úgy gondolom,ezek az àlmok az önismeretedet szolgàlhatjàk.Hogy a bennünk lévő jót,tisztàt,isteni eredetűt ami tökéletes és gyógyító,hogyan tudjuk megjeleníteni,felismerni magunkban.Persze kérdés az is,te milyennek élted meg ezt az àlmot,mit éreztél,miközben eltüntetted a gonoszt? Milyennek làttad közben magad?
2018. jan. 27. 12:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, kicsit féltem, de igazából magabiztos voltam.
2018. jan. 27. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!