Mit jelenthet ez az ilyesztő álom?
Figyelt kérdés
Az álmomban agysorvadásom volt. Éreztem hogy pusztul az agyam, egyre jobban butulok elfele és azt hogy a testem is kezdi ezáltal megadni magát. Utolsó ép , és olyan tettem aminek tudatába voltam, az az volt, hogy megírtam egy embernek (ali a valóságban is) az életem része volt, és egykor fontos volt nekem hogy "Látod? Te folyton sajnáltattad magad milyen beteg vagy. Akkor most mit mondjak? Nem sokára sajnos meg fogok halni. Jóval előbb mint te. Találkozunk odaát. Szia!" Az kibek tudnia kellett a betegségemről, tudott. A többieknek, meg akik számítottak, de nem mondtam el nekik, azoknak meg nem akartam fájdalmat okozni.
Mégis mit jelenthet ez az egész?
2018. jan. 23. 06:26
1/4 anonim válasza:
azt hogy nem izgat a másik panaszáradata
2/4 anonim válasza:
""Ijesztő"". Lehet nem csak álmodban van gond az agyaddal :D
3/4 A kérdező kommentje:
#2 elismerem. Nem épp a legjobb a helyesírásom, de épp ezért van bekapcsolva az auto javítás. És az így javította. Egyébként benne van az ilyesztő és az ijesztő is. :) És nem én adtam hozzá. ;)
2018. jan. 23. 09:48
4/4 anonim válasza:
Attól még nem dicsőség, hogy nem tudsz helyesen írni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!