Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Furadt álmodtam. Valaki...

Furadt álmodtam. Valaki megmondja mit jelenthet?

Figyelt kérdés
A saját házam ablakán keresztül simogadtam egy barna lovat és az udvaron eszrevettem a nagybátyám lovat egy szekér elé fogva az a ló világos barna és fehér foltos.

2018. jan. 5. 18:08
 1/8 A kérdező kommentje:
És még benne volt pár barátom is akikkel beszéltem.
2018. jan. 5. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
De miért gondolod, hogy minden álomnak van valami jelentése?
2018. jan. 5. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként, ennél azért sokkal furább álmok is vannak.
2018. jan. 5. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán a nagybátyád utazni készül valahova. És lehet, hogy csak egylovas szekere van, a másik lovát, valamit otthagyott nálad talán az álomban, hogy vigyázz rá, viseld gondját a távollétében, aztán majd kéri vissza. Amúgy hát tényleg , ennyiből elég nehéz, szóval ne vedd készpénznek , amit írtam. Lehet, hogy ilyen lótenyésztő őseitek voltak, lehet, hogy a családfának kéne utánanézni.
2018. jan. 5. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha tudnád én miket álmodok...
2018. jan. 6. 20:18
 6/8 Bánki Tomi ***** válasza:
70%

Szia Kérdező!

Az nem lehet, hogy a valóságban a nagybátád dolgoztat, munkárafog, kihasznál egy állatot, vagy embert akit te szeretsz, kedvelsz?

Sok apró részlet fontos, ugyan az-e a ló amit a nagybátád befog, amit te megsimogatsz. Vagy ha jól gondolom, nagyon szereted a lovakat, esetleg a lovak is szeretnek téged. És még rengeteg kérdés lenne szükséges, ahoz, hogy megértsd az álmod értelmét. Akkor foglalkoztatja egy álom az álmodót nagyon, ha fontos rejtett jelentése van az álmodó számára. Ezeket a rejtett jelentéseket, csak az álmodó tudja megérteni. Ha álmoskönyvet olvasgat az álmodó és az álmoskönyvekben levő butaságokat, akkor csak arra a következtetésekre juthat az álmodó, hogy az álmok butaságok, értelmetlen zagyvaságok. Pedig csak nem értette meg az álmodó az álmának a személes üzenetét. Elég hamar meg lehet tanulni értelmezni az álmokat, csak a megfelelő könyveket kell elolvasni;)

2018. jan. 6. 21:07
 7/8 Bánki Tomi ***** válasza:

Találtam egy videót. Ez nem csak azt szemlélteti, hogyan lehet megvalósítani egy álmot, hanem azt is milyen nehéz megvalósítani az álmokat. Mennyi elhivatottság, kitartás és jószerencse kell ahoz, hogy egy óriási álom megvalósuljon. Értelem szerűen, kissebb álmokat sokkal-sokkal könnyebb megvalósítani.

https://www.youtube.com/watch?v=iJJMgTjqZz4

2018. jan. 6. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi van veled és a nagybátyáddal a valóságban? Nem, kor?
2018. jan. 7. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!