Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tényleg csak olyan emberekkel...

Tényleg csak olyan emberekkel lehet álmodni akikkel már találkoztunk?

Figyelt kérdés
Mert én rendszeresen álmodok olyanokkal akikkel még sosem találkoztam, és nem csak olyan mellékszereplők az álmaimban, hanem elég fontos szerepük van egy csomószor. Vagy lehet hogy csak egyszer láttam őket a tömegben és az agyam tudat alatt megjegyzi és álmomban előjönnek?
2018. jan. 1. 13:08
 1/6 anonim válasza:
Az agyad is kreálhat.
2018. jan. 1. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Lehet olyan szereplő akivel nem találkoztál, de neki nincs arca, illetve olyan arcot ad neki akivel már találkoztál- PL: elmentél mellette a tescoban egyszer. Arcot nem tud kreálni az agy.
2018. jan. 1. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Igen

Mivel olyan emberekKEL álmodsz, akikkel együtt alszol. Akikkel nem találkoztál, nem tudsz együtt aludni, tehát együtt álmodni sem.

2018. jan. 1. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy nem. Van egy olyan ember, akit sajnos csak online ismerek, de sokszor felbukkan az álmaimban.
2018. jan. 1. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem, inkább olyanokkal, akiket már láttál. Álmodhatsz akár egy színésszel is, akivel még soha nem találkoztál.
2018. jan. 1. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Az agyad össze tud rakni elemekből is valakit.

A tudattalanból pedig tényleg bármi előjöhet, és különösen álomban gyakori ez.

2018. jan. 1. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!