Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez a lovaskocsis álom jelenthe...

Ez a lovaskocsis álom jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Nem igazán voltam az álomban jelen, inkább csa megfigyelő voltam.

Két férfi utazott a hegyekben lovaskocsival. Elég sok ló volt bekötve. Valamiért a fogathajtó megvadult és elkezdte túlhaszjolni a lovakat, a másik utas le akarta állítani. Annyira túl lettek hajtva, hogy az a hám vagy bőr, amivel a kocsihoz voltak kötve, már belevágott a húsukba és nagy tátongó sebeket okozott rajtuk. A végén minden állat összerogyott és megdöglött. A két ember így ottragadt a hegyekben. A kocsi mellett táboroztak le és ott voltak körülöttük a halott lovak. Aztán volt valami suttogás a szélben és a lovak nyílt sebei elkezdtek hosszú, hegyes fogakat növeszteni és szájszervekké alakulták át. Azt hiszem megették az egyik embert. A másiknak volt valami sérülés a vállán valamiért és az a seb is átalakult, de úgy, hogy a fejét már nem is láttam. De ennél a pontnál ébredtem fel.

Ez mi lehetett?

2017. dec. 29. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
feltételez egy jó töltött káposztás bezabálást
2017. dec. 29. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
A két férfi téged szimbolizál. Az egyik a tudatos éned a másik a lelkiismereted. A lovaskocsi saját erődet, képességedet szimbolizálja. A hegyek a magad elé kitűzött feladatok. Arról van szó, hogy ha van valami feladat számodra, nagy erőkkel veted bele magad (sok ló). Túlhajszolod magad, nem osztod be a munkát, azonnal be akarod fejezni. Erre mondják lassan járj tovább érsz. Aztán félúton feladod a feladatot (megdöglenek a lovak). Majd jön a (szájalás) keresed a kifogásokat, hogy másra hárítsd a feladatot, mert az egészet lehetetlennek, megoldhatatlannak tartod.
2017. dec. 30. 04:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké, ez jó. Tetszik.
2017. dec. 30. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Hàt ez nsgyon para!Megint nem fogok aludni :(

Ezeket szoktam én gonosz àlmoknak nevezni.

2017. dec. 30. 21:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazából ez még nem volt para. Vannak rosszabbak, amik valóságosabbnak tűnnek.

Pl. amikor tudom, hogy valaki fekszik mellettem és elkezd kitakarni, közben a nyakamba liheg, megmozdulni pedig nem bírok. Na egy olyanból felébredni jobban para. Olyankor már csak villany vagy tv mellett tudok én is elaludni.

2017. dec. 30. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Most hogy ezt a másikat is leírtad, úgy látom van hasonlóság az álmaink közt.Ez a második sztori is ismerős, történt velem is nem egyszer.Hát én már ott tartok, hogy gyakran vannak éjszakai pánikrohamaim a hülye álmok miatt, főleg ha egyedül vagyok otthon.
2017. dec. 31. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!