Ez a lovaskocsis álom jelenthet valamit?
Nem igazán voltam az álomban jelen, inkább csa megfigyelő voltam.
Két férfi utazott a hegyekben lovaskocsival. Elég sok ló volt bekötve. Valamiért a fogathajtó megvadult és elkezdte túlhaszjolni a lovakat, a másik utas le akarta állítani. Annyira túl lettek hajtva, hogy az a hám vagy bőr, amivel a kocsihoz voltak kötve, már belevágott a húsukba és nagy tátongó sebeket okozott rajtuk. A végén minden állat összerogyott és megdöglött. A két ember így ottragadt a hegyekben. A kocsi mellett táboroztak le és ott voltak körülöttük a halott lovak. Aztán volt valami suttogás a szélben és a lovak nyílt sebei elkezdtek hosszú, hegyes fogakat növeszteni és szájszervekké alakulták át. Azt hiszem megették az egyik embert. A másiknak volt valami sérülés a vállán valamiért és az a seb is átalakult, de úgy, hogy a fejét már nem is láttam. De ennél a pontnál ébredtem fel.
Ez mi lehetett?
Hàt ez nsgyon para!Megint nem fogok aludni :(
Ezeket szoktam én gonosz àlmoknak nevezni.
Igazából ez még nem volt para. Vannak rosszabbak, amik valóságosabbnak tűnnek.
Pl. amikor tudom, hogy valaki fekszik mellettem és elkezd kitakarni, közben a nyakamba liheg, megmozdulni pedig nem bírok. Na egy olyanból felébredni jobban para. Olyankor már csak villany vagy tv mellett tudok én is elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!