Hogy lehetséges hogy nem tudok rosszat álmodni?
"sok ember nem akar rosszat álmodni és fura lehet hogy én igen de ez normális?"
NEM NORMÁLIS!!! nincs épeszű ember, aki rémálmot akar magának, vagy másnak
- és már hányni kell ettől a sok perverz baromtól, aki így akar érdekes lenni - nem pedig azzal, hogy ért valamihez, segít az érző lényeknek, vagy szépen végzi a munkáját.
Az unalmas.
Szívesen.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Az elmúlt pár évben nagyon elkezdtek foglalkoztatni a horrorok, creepypasták, stb. Szeretem a sötétet, a lepukkant helyeket, és bármilyen olyan dolgot, ami egy kellemes borzongást, félelmet vált ki a legtöbb emberből. Csakhogy, mivel rengeteg ilyen dologgal foglalkoztam, mondhatni immunissá váltam rá. :( Ezért hihetetlenül szeretnék olyat álmodni, amiben kifejezetten félek, mert a rémálmok a legjobb horrorok. :D De éppen ebből kifolyólag, az ilyesmikkel eltöltött idő miatt, majdnem minden félelmem legyőztem, így nincs miből táplálkoznia a rémálmoknak.
Én mostanában a tudatos álmodással, és az alvás paralízis előidézésével próbálkozok. Az utóbbi állítólag durvább, mint egy sima rémálom. :D Sajnos nekem eddig egyik se nagyon sikerült, szóval ez ügyben nem igen tudok tanácsot adni. :\
Mindenesetre szurkolok neked, szép rémálmokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!