Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi történt velem?

Mi történt velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma, 2017. December 13.án, olyan dél körül elaludtam.

És kb. Egy órája keltem fel.

De nem vagyok benne biztos, hogy most álmodok, vagy ébren vagyok-e.

Álmomban 2 évig voltam egy számomra ismeretlen helyen.

Egy kórházban keltem fel, és senkit sem ismertem, a nővérek azt mondták, hogy egy hete kerültem be.

Nem tudom milyen nyelven beszéltem velük, de nem magyarul, mégis értettem.

Minden más volt, az utcák, a járművek, és a színek is. Nem volt semmilyen égitest, mégis végig fényesség volt.

Az utcán senki sem volt teljesen emberszerű.

Hasonlítottak rám, de nem voltak olyanok.

Minden este a kórházban aludtam, és reggelente Őket kérdezgettem, hogy Én ki vagyok. Mondtak egy nevet, de nem ezeket a betűket használták.

Kb. 1 hónapig voltam a kórházban és kiengedtek, hajléktalanszálló szerű helyen aludtam, amit Ők biztosítottak. Utána elmentem munkát keresni, persze semmilyen tudással.

Ott a szállón találkoztam pár sráccal, akikkel egész jóban lettem, Séf, vagy Sétnek hívták a világosabb bőrűt. Ő mutatott nekem meg egy csomó mindent.

De ezt most nem írom le, mert lehet, hogy nem fog kiférni. Valaki eltudja magyarázni nekem, hogy miért álmodhattam ilyet?

Teljesen összezavarodtam.

2017. dec. 17. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi nem történt, ez csak egy álom
2017. dec. 17. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek szerint 4 napig aludtál? :O
2017. dec. 18. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint 4 napig aludtál? :O"

Elképzelhető!

Lassan megint ébredezni fog!

2017. dec. 22. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!