Azt álmodtam hogy halottakkal voltam körbevéve felébredtek . Többi lent mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy halottakkal voltam körbevéve felébredtek féltem tőlük de, mondták nem kell félni egyik fodrász volt hajakat csinált engem is rá vett hogy megcsinálhassa, az enyémet de mindegyik fél óra után teljesen végleg meghalt. Még gondolkoztam szegény nagynéném ki nem rég halt meg, lehet ö is fel éledt fél órára biztos csak mi nem tudtunk róla. Mit jrlrnt ez?2017. dec. 16. 19:55
1/4 anonim válasza:
Hogy az elkövetkező hetekben összejössz egy sírásóval.
2/4 A kérdező kommentje:
:D
2017. dec. 16. 20:05
3/4 anonim válasza:
Máskor több fát tegyél este a kályhába! Biztosan nagyon lehűlt a szoba, azért "ébredtél" a hűtőházban.
4/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy rosszat álmodtál. Megesik néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!