Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Segitseg.

Figyelt kérdés

Álom előtt:Reggel 1 óra volt amikor hazaérkeztem és lefeküdhettem, mivel addig vendégségben voltam a családommal. / Nem tudom hánykor álmodtam ezt mivel az idő értelmét én álmodáskor elvesztem:) fogalmam sincsen hány óra volt amikor ezt álmodtam.

Több képet tudok feleveníteni:

valamilyen boltban/helyen vagyunk édesanyámmal és egy nálamnál azt hiszem 4-5 évvel idősebb fiú odajön hozzám(megjegyzés:14 éves vagyok és úgy vélem az álmomban 16-17 éves lehettem) .

Odajön hozzám és úgymond én ülök ő meg előttem áll és körbefonja a kezeivel a testemet. Ránézek édesanyámra aki nem csinál semmit, ettől a ponttól ő már nincs jelen az álmomban. Hátranézek és látom a fiú barátnőjét aki azt mondja neki hogy: fogd meg a hátsóját(tudjátok mire gondolok). Én eltaszítom magamtól és veszekedni kezdek, hogy hogy mer megfogni, de valamiért vonzónak találom őt.

A második kép:

Órák, percek múlva futok ki a boltból meglátva a párost. Azt kiáptom a fiúnak: Csak a pénzedért szeret(tudod, hogy valamilyen pénzről volt szó az álmomban, de nem emlékszem, hazudni nem szeretnék), ha igazából szeretne nem engedte volna hogy megfogj.

Harmadik kép:

Már zavaros, de nagyon jól tudom, hogy fényt láttam és azt ahogyan az említett fiúval(aki nagyon jól nézett ki lol) fogjuk egymas kezet es szaladunk, meg kacagunk. Az egesz euforikus, nem emlekszem ra pontosan.

Mit jelenthet ez? Kamaszkorban vagyok és a hetekben elgondolkodtam azon hogy meleg vagyok, de undoritonak talalnam magam es nem tudom elkepzelni magam egy novel de szerencsere azt hiszem ez az alom segiteni akar. Bevallom nem akarok az lenni! Tudom, hogy nagyon jólesett a fiúval együtt lenni. Megjegyeznem:a fiut eletemben nem lattam meg, legalabbis nem emlekszem ra.

14L

2017. dec. 3. 13:49
1 2
 1/15 anonim válasza:
Lehet, hogy csak hülye vagyok, de ez az én fejtésem: Valami gonosz dèmon
2017. dec. 3. 16:29
 2/15 anonim válasza:
Vagy, vagy valamelyik családtagod/tárgyad az, és ezt az álmodban tudod, ezért kiabáltad azt a fiú után, amit, mert így a csaj átengedte a párját egy démonnak
2017. dec. 3. 16:31
 3/15 anonim válasza:
Akinek te megtetszettél, ergo elragadtad, felfaltad a lelkét, és azért élveztél a fiúval lenni, mert bejött a nem éppen emberi terved.
2017. dec. 3. 16:34
 4/15 anonim válasza:
0%
Lehet, hogy a házadat gonosz szellemek lakják, vagy téged megszállt az ördög. Bocs a tagolásért, csak bekrepált a Gyalori
2017. dec. 3. 16:35
 5/15 anonim ***** válasza:
bizseregtél, de csak pénzért akarsz.
2017. dec. 3. 16:35
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Dolgoznak a hormonok, az álom arra jó hogy olyan dolgok is előjönnek amiket ébren még nem mersz magadnak bevallani. Fog jönni egy fiú,...........
2017. dec. 3. 17:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy érdekel a szex, ennyi. Nem kell ebbe semmilyen ezoterikus dolgot bebeszélni, csak dolgoznak a hormonjaid.
2017. dec. 3. 18:13
 8/15 A kérdező kommentje:
#5 ez egyáltalán nem igaz és nem vallana rám! Teljesen normális körülmények között élek, nincsen szükségem anyagi támogatásra!
2017. dec. 3. 21:10
 9/15 A kérdező kommentje:
#6 #7 köszönöm, talán így van!:)
2017. dec. 3. 21:20
 10/15 A kérdező kommentje:
#6 fog jonni egy fiu.... es? kerlek kifejted jobban a velemenyed:)?
2017. dec. 3. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!