Tegnap láttam egy migránst, és ma vele álmodtam. Minek az oka lehet ez?
Azt álmodtam, hogy bent voltam a boltba, és ő is bejött. És elkezdte mondani MAGYARUL, hogy: Áh, te lány, téged még nem csókoltalak meg! *és lesmacizott*
Wtf?
Én ebből kihagynám a politikát.
Nem erre akartam kilyukadni.. És hogy honnan tudtam? Talán mert várták a szállító buszukat, többen voltak.
Azért meg tudok különböztetni néhány migránst a többi ember közül :D. Nem hiszem, hogy szexuális vágyat éreznék iránta, inkább féltem tőle amikor láttam. Konkrétan lyukat égetett a hátamba a tekintetével..
Köszönöm a válaszokat!
#18, nem nézett ki olyan jól az a migráns :D
"Én ebből kihagynám a politikát"
Kizárt, mert nem tudod kihagyni, már azon egyszerű oknál fogva, hogy helytelenül használod a 'migráns' szót!
Politikailag értelmezed.
Bárhova mész is, akiket látsz, akikkel ott találkozol, túlnyomó töbségük migráns.
Nem ott születtek, nem ott nevelkedtek, hanem oda VÁNDOROLTAK.
Valamikor a falu lakói 'gyütt-mentek'-nek nevezték őket.
.
Te bizony politikailag értelmezed, mert csak és kizárólag az illegális határátlépőket, azok közül is a barna bőrűeket érted a 'migráns' alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!