Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tegnap láttam egy migránst,...

Tegnap láttam egy migránst, és ma vele álmodtam. Minek az oka lehet ez?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy bent voltam a boltba, és ő is bejött. És elkezdte mondani MAGYARUL, hogy: Áh, te lány, téged még nem csókoltalak meg! *és lesmacizott*

Wtf?

2017. nov. 30. 06:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Túl sokat nézed a híreket
2017. nov. 30. 14:05
 12/22 A kérdező kommentje:

Én ebből kihagynám a politikát.

Nem erre akartam kilyukadni.. És hogy honnan tudtam? Talán mert várták a szállító buszukat, többen voltak.

Azért meg tudok különböztetni néhány migránst a többi ember közül :D. Nem hiszem, hogy szexuális vágyat éreznék iránta, inkább féltem tőle amikor láttam. Konkrétan lyukat égetett a hátamba a tekintetével..

2017. nov. 30. 15:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy meg tudsz különböztetni egy migránst más barnabőrű embertől. Félni pedig nem kell tőlük. A legtöbb férfi megszokta nézni a csinos nőket.
2017. nov. 30. 15:22
 14/22 A kérdező kommentje:
Többen is mondták, hogy azok, és látszott is. Táskájuk a hátukon volt, és nagyon közel van a határ hozzánk, elég gyakran előfordulnak migránsok.
2017. nov. 30. 15:28
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem álom volt, hanem a jövő. Szokj hozzá!
2017. nov. 30. 21:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Ahogy megbámult téged a migráns szexuális vágyat ébresztett benned. Ezt azért érzékelted akkor félelemként, mert tudatosan elítéled magadban ezt az érzést. Vagyis nem fér össze az énképeddel a szexualitás. Erre az álmod világít rá. Lelkileg úgy érzed megcsókolt, és álomban a csók az erotikus vágyat jelképezi. Ne hidd, hogy csak te vagy így. Szerintem minden minden nő átélte legalább egyszer ezt életében. Ne érezd magad megsértve. Ez normális emberi tulajdonság. A társadalmi normák, a szülői nevelés az oka, hogy a mai lányok így viszonyulnak a szexualitásukhoz. Ha ezt elfogadod magadban, hidd el sokkal boldogabb leszel. És megszűnnek a hasonló álmaid.
2017. dec. 1. 05:44
 17/22 Kommentár ***** válasza:
54%
Migránsnimfomán vagy!
2017. dec. 1. 08:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem a migráns tetszett neki, hanem egy jó pasi, aki pechére migráns. Látom féltékenyek vagytok a migránsra. Kérjetek a kérdezőtől nyíltan randit, mint hogy itt nyilvánosan cukkoljátok. A szexualitásáról senki sem tehet ez olyan sorsszerű dolog. Egyet tehetünk, mint hogy megismerjük, és meg próbálunk együtt élni vele. Mert megváltoztatni senki nem tudja. A vágyakat csökkenteni csak úgy tudjuk, ha kielégítjük azt.
2017. dec. 1. 12:33
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#18, nem nézett ki olyan jól az a migráns :D

2017. dec. 1. 14:38
 20/22 anonim ***** válasza:

"Én ebből kihagynám a politikát"

Kizárt, mert nem tudod kihagyni, már azon egyszerű oknál fogva, hogy helytelenül használod a 'migráns' szót!

Politikailag értelmezed.

Bárhova mész is, akiket látsz, akikkel ott találkozol, túlnyomó töbségük migráns.

Nem ott születtek, nem ott nevelkedtek, hanem oda VÁNDOROLTAK.

Valamikor a falu lakói 'gyütt-mentek'-nek nevezték őket.

.

Te bizony politikailag értelmezed, mert csak és kizárólag az illegális határátlépőket, azok közül is a barna bőrűeket érted a 'migráns' alatt!

2017. dec. 2. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!