Miért álmodom egyre többször terroristákról?
Az elmúlt 1 évben minimum egy héten egyszer terroristákról álmodom, pedig lelkileg nem érintenek meg a világban történő terrortámadások annyira, hogy ezek miatt féljek.
A legtöbb álomban nem halok meg, de volt amelyikben igen.
Leginkább a hétköznapjaim helyszínén történnek ezek az események. Például utcán, ahol minden nap sétálok jön egy kocsi és gépfegyveresek elkezdenek lövöldözni, vagy egy plázában egy férfi lövöldözik az emberekre.
Volt olyan is hogy ugyanazt az eseményt többször álmodtad? Például ugyanazon a helyszínen és nagyjából ugyanúgy zajlott le?
Mert akár az is lehet hogy terroristáknak érzékeled telepátiával a terveit.
Amikor a csernobili nukleáris baleset történt, percre pontosan megálmodtam éjjel. Telepátiával érzékeltem a jelent. Utána csodálkoztam hogy a hírek mégsem mondanak semmit. Nem hát, mert később igazolódott be hogy egy ideig megpróbálták elhallgatni az egészet.
Lehet, hogy olyan képességed van, amivel meglátod a jövőt, ami a leírásod alapján nagyon valószínű.
Ez esetben mindent meg kell tenni, hogy elkerüljük a felső határ nélküli migránsbetelepítést, amit soros és az unió akar !
Rossz hírem van, Soros és Brüsszel migránsokat telepített az álmaidba. Ez a Soros-terv egy kevéssé ismert része, mert a háttérhatalom szeretné, hogy álmunkban se lehessünk nyugton.
Ezektől az álmaidtól úgy szabadulhatsz meg a legtöbben, ha még legalább 16 példányban visszaküldöd a Nemzeti Konzultációt, vagy megvásárolod Andreas von Rétyi valamelyik könyvét és a párnád alá teszed. Segít, ha eközben egy Orbán Viktort ábrázoló testpárna is van melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!