Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy 15 ferfi...

Azt álmodtam, hogy 15 ferfi megerőszakolt egy lányt?

Figyelt kérdés

És én is féltem,menekültem tőlük.

Van ennek valami jelentése?

A nemi erőszaknak, és a 15- ös szàmnak?

Láttam képet a lányról és összevolt verve az arca csúnyán.

30 N

2017. nov. 24. 08:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

10-es válaszoló, sajnálom, hogy a címedet nem mellékelted a kommented mögé :)

Vannak gyerekeid? Mennyit szánnának a temetésedre?

2017. nov. 25. 09:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenki a kur*vákon köszörüli a nyelvét, pedig a frigid nők sokat köszönhetnek nekik, mert általuk kevesebb az erőszakos férfi. Társadalmi szempontból is sokat köszönhetünk a kur*váknak. Csökkentik a férfiakban a szexuális feszültséget, vagyis a békét védik. Képzeljük el mi lenne, ha a frigid nők elnyomnák a normális nőket. Mindenki csukjában járna. A férfiak nem mernének a nőkre még rá nézni sem, mert az mindjárt erőszaknak számítana és verekedésbe, gyilkosságba torkollana. A nők esténként még az utcára sem mernének kimenni. Mivel ha valakivel szexelne egy férfi kénytelen lenne megölni a lányt, hogy az életét mentse. A frigid nők okozzák a társadalomban a legnagyobb feszültséget. Háborút, rombolást, félelmet, agressziót, öngyilkosságot szítanak.
2017. nov. 25. 19:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarnak a prostik, de hogy neked a nemi erőszak indíttatásáról fogalmad sincs, az biztos. Nagyon ritkán van szexuális indíttatása...
2017. nov. 25. 20:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Asztrálprojekció. Indiában ez napi szintű gyakorlat, szóval könnyű ilyen esetet találni...
2017. nov. 25. 20:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Általában mindenki tiszta lélekkel jó akarattal születik a világra. Csak ha elítélik, nem fogadják el és bűnt csinálnak természetes emberi szükségletéből. Akkor válik valaki állattá. Érthető hiszen úgy bánnak vele, mint egy állattal. Felveszi a kesztyűt és meg akarja mutatni, hogy tévednek vele kapcsolatban. És ha tönkre teszik az életét az felér egy gyilkossággal. Így hát még attól sem retten vissza.
2017. nov. 26. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!