Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy barát barátnőm reggel...

Egy barát barátnőm reggel ezzel fogadott. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Ennyit írt: Èn egy hatalmas nagy tèren voltam ès az egyik fele homokos volt a másik meg füves ès nagyon sok ember volt ott nem tudom kik voltak azok, de az a lènyeg hogy egy ló verseny volt ès ott voltam lovagló öltözetben ès a lovam is gyönyörű magas barna fènyesszőrű állat volt ès pont simogattam meg beszèltem hozzá hogy sikerülni fog ès megnyerjük a versenyt, de hirtelen a ló megijedt valamitől ès megbolondult :( az volt a szerencse hogy te pont akkor èrkeztèl meg ès egyedül neked sikerült megnyugtatni a lovamat, nem tudom mièrt de így volt. Ès utána megnyertük a versenyt.
2017. nov. 19. 10:03
 1/3 anonim válasza:
A barát bizonytalan lelkivilágú nem határozott és benned látja a támaszát és az erőt. Te képes voltál lenyugtatni azt a lovat ő pedig nem. Ennyit tudok levonni :)
2017. nov. 19. 10:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ment a +
2017. nov. 19. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez csak a barátnődnek mond valamit. Az ő lelki világáról szól. Hogy bevállalja tiszteletben kell tartani. A tér a lelki világát jelképezi. (homokos) Magányos, kiégett, de békés szabad(füves). Van sok ember az életében, akikkel versenyhelyzetben érzi magát. A ló a szexuális vágyait szimbolizálja. Elfogadja magában a vágyait(simogatja), de néha nem tudja kordában tartani. De a te hatásodra magára talált.
2017. nov. 20. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!